Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lexus LF-LC va deveni model de serie!

29 Martie 2013 - 14:34
Ilie Toma
Lexus LF-LC va deveni model de serie!
Iniţial, conceptul LF-LC a fost gândit doar ca un concept spectaculos, fără vreo intenţia de a-l transforma vreodată în model de serie. Dar primirea neaşteptat de călduroasă din partea publicului din toată lumea i-a impus pe japonezi să dea undă verde producţiei de serie a acestuia, sub forma unui supercar fascinant.

Informaţia a fost confirmată de vice preşedintele de marketing al companiei, Brian Smith, care a declarat că Lexus a reuşeşte să impresioneze încă o dată publicul prin confirmarea spre producţie a modelului. Este o mare victorie şi pentru divizia nord-americană a mărcii, întrucând conceptul LF-LC a fost desenat în birourile californiene de design Lexus Calty.

Deocamdată nu sunt cunoscute alte detalii despre viitorul model de serie, sau numele pe care acesta îl va lua. Cel mai probabil, acesta se va numi LC 600h şi va avea sub capotă un sistem de propulsie hibridă similar celui conceptual, cu cel puţin 500 CP la activ.

După sfârşitul producţiei lui Lexus LFA, care a avut de asemenea un ecou răsunător, noul sportcar japonez cu 2+2 locuri ar putea concura cu sportcar-uri renumite, precum Nissan GT-R şi Porsche 911.

Pe lângă asta, cei de la Lexus au confirmat producţia unui alt coupe conceptual, LF-CC, care se va materializat într-un model coupe al actualei familii IS.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter