Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Mitsubishi Mirage ajunge şi în SUA! Vor prinde americanii momeala compactă japoneză?

29 Martie 2013 - 13:11
Ilie Toma
Noul Mitsubishi Mirage ajunge şi în SUA! Vor prinde americanii momeala compactă japoneză?
Odată ce am cunoscut pe viu noul Mitsubishi Mirage la Geneva, tot el Space Star în varianţă eruopeană, redacţia noastră a devenit deoseibt de intrigată de filosofia foarte îndrăzneaţă a acestui model şi de startul său de carieră. V-am povestit detailat despre noul model Mitsubishi şi despre amibţiile acestuia în Europa aici.

Acum însă, japonezii aduc acest model compact şi în SUA, în patria truck-urilor imense, cu motoare cu capacităţi cilindrice măsurate în găleţi. Oh, serios? Ce şanse are un astfel de model să prindă la americani?

Ei bine, la prima vedere, şansele nu par a fi prea mari. Dar chiar şi americanii s-au învăţat să-şi socoată calculat dolarii din buzunar, iar un consum de 44 mile per galon de benzină în afara oraşului, 37 mile per galon în oraş şi 40 mile per galon în regim mixt pare foarte atractiv! Pentru comparaţie, un Golf CleanDiesel merge cu un galon american de motorină doar 33 mile pe autostrăzi şi doar 23 mile în oraş. Deci, nu în zadar noul Mitsubishi Mirage este promovat în SUA ca un model ultra-eficient. Mai mult ca atât, noul model Mitsubishi va fi în SUA cel mai eficient model non-hibrid din America!

Noua compactă Mitsubishi va ajunge în showroom-urile americane în toamnă, iar preţul nu a fost făcut deocamdată public.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter