Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Promoţie VARTA în Moldova: cadouri pentru cumpărători

25 Martie 2013 - 07:46
Ilie Toma
Promoţie VARTA în Moldova: cadouri pentru cumpărători
Distribuitorul oficial VARTA în Moldova, compania Olmosdon, anunţă startul unei promoţii pentru acumulatoarele VARTA. Toţi cei, care vor cumpăra un acumulator VARTA până la 15 mai 2013 vor primi în cadou suveniruri de marca VARTA la alegere.

Numele VARTA este sinonimul inova- ţiei inginereşti în industria producătoare de echipamente de stocare a energiei electrice, compania originală fiind fon- dată tocmai în anul 1887 în Germania. Compania VARTA a fost fondată cu acest nume în 1904 ca o subsidiară a companiei originale. Astăzi VARTA îşi are sediul în oraşul Hamburg, Germania, şi este recunoscută ca una din cele mai inovative companii din industrie, iar produsele sale satisfac şi astăzi tradiţionala filosofie de „durabilitate excelentă în timp”.

Promoţia este valabilă în reţeaua de magazine Olmosdon, distribuitorul autorizat al produselor VARTA în Republica Moldova. Mai multe informaţii puteţi afla de la consultanţii Olmosdon, la numerele de telefon 022-407-177, 022-407-199. Reţeaua completă a magazinelor Olmosdon în Moldova a puteţi vedea pe www.olmosdon.md.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter