Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota va aduce la New York noul Scion tC

26 Martie 2013 - 08:42
Ilie Toma
Toyota va aduce la New York noul Scion tC
Scion este o marcă mai accesibilă a celor de la Toyota, destinată în mare parte Americii de Nord. Japonezii ne anunţă că vor aduce la Salonul Auto de la New York o nouă generaţie a unui model din familia Scion – coupe-ul tC.

Să nu confundaţi cumva Scion tC cu un alt coupe din familia aceleiaşi mărci – FR-S. Scion FR-S este o soră a lui Toyota GT86 şi Subaru BRZ, are tracţiune spate şi acelaşi motor boxer sub capotă, de 200 CP, aflându-se abia la început de carieră. Scion tC, însă, e tot un coupe de dimensiuni comparabile, doar că avea până acum tracţiune faţă şi un motor de 2.5 litri şi 180 CP sub capotă, identic cu cel care e montat în unele regiuni pe Camry. Vă întrebaţi, probabil, la ce bun să mai existe o nouă generaţie Scion tC, dacă există un alt coupe în gama aceleiaşi mărci, FR-S? Ei bine, odată ce are tracţiune faţă, Scion tC e mai ieftin în producţie şi mai accesibil în rezultat, iar caracterul său nu e atât de sportiv precum al lui FR-S, fiind destinat celor care-şi doresc un coupe, dar nu neapărat unul sportiv pur-sânge.

Vă prezentăm deocamdată doar imagini cu actuala generaţie, cea pe cale să ne părăsească. Vom reveni cu informaţii şi primele imagini ale noii generaţii după dezvăluirea modelului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter