RUSH – Cel mai aşteptat film al anului 2013 [VIDEO]
15 Aprilie 2013, 14:38
În septembrie 2013, pe marele ecrane va debuta unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2013 - RUSH.

Prin noua sa lucrare cinematografică, regizorul filmului, Ron Howard, a decis să redea spiritului unic al curselor de Formula 1 din anii ’70 ai secolului trecut. Filmul este bazat pe evenimentele reale de confruntare între marii rivali din acelea timpuri Niki Lauda, jucat de Daniel Brühl şi James Hunt, rolul căruia îl joacă Chris Hemsworth.

Judecând după cele două trailere, prezentate mai jos, evenimentul
principal are loc în jurul accidentului lui Lauda de pe Nordschleife în sezonul de Formula 1 din '76, în care el în mod miraculos a supravieţuit şi a fost capabil să se reîntoarcă în cursele Grand Prix.

Filmul subliniază şi pericolul legat de cursele de Formula 1, atunci când piloţii erau conştienți, că odată ieşind pe circuit, este marea şansă să nu să se mai întoarcă.

Acest sentiment e mai puţin cunoscut piloţilor de acum, căci cursele au devenit cu mult mai puţin periculoase, decât acum 40 de ani.
Actorii sunt incredibil de asemănători cu legendarii piloţi de Formula 1, pe care îi joacă, iar scenele curselor î-ţi taie respiraţia datorită atmosferei speciale cu care sunt pătrunse.
Va reuşi oare filmul să transmită spiritul unic de curse sau va fi o dezamăgire pentru fanii adevăraţi de Formula 1, vom afla doar după ce pelicula va apărea pe marele ecrane
pe 13 septembrie 2013. Criticii spun, că pelicula are şanse mari în cursa pentru Oscar din 2014.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
5
2,547
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!