MINI Paceman personalizat de Roberto Cavalli a ridicat 150.000 de euro!
29 Mai 2013, 10:30
Al 13-lea an la rând, la evenimentul Life Ball, dedicat bolnavilor cu HIV/SIDA, MINI oferă în scopuri caritabile un automobil unic, realizat în colaborare cu un designer faimos. Pentru acest an, a fost ales noul MINI Paceman, la designul căruia a lucrat renumitul designer Roberto Cavalli.

Bine-cunoscut în lumea modei Cavalli i-a redat modelului Paceman un caracter ţipător datorită nuanţelor aurii prezente pe jante, grila radiatorului, blocurile optice, oglinzile retrovizoare, acoperiş şi chiar pe geamuri! Look-ul în stil fashion este completat de logo-ul maestrului pe trapă şi numele său pe uşi.
Habitaclul şi mai mult apropiat de lumea modei, a fost dotat cu elemente aurii, piele de şarpe, scaune cu un design special şi cusături aurii contrastante. La interior se mai regăseşte un parfum marca Cavalli, situat într-unul dintre suporturile pentru pahare şi de un breloc pentru chei.
Probabil, pentru un muritor de rând acest stil pare prea pretenţios şi ţipător, dar pentru cei iniţiaţi în lumea modei, el va părea nu atât de radical. Asta explică şi preţul final obţinut la licitaţie de 150.000 de euro pentru Life Ball MINI 2013, care a fost prezentat de Roberto Cavalli şi soţia sa Eva Cavalli la Gala AIDS Solidarity la Viena, Austria. Acesta fiind cel mai scump MINI, care a fost vândut la astfel de eveniment, iar banii acumulaţi în urma licitaţiei vor merge la diferite proiecte, care contribuie la combaterea HIV/SIDA.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,865
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 29 Mai 2013 - 20:41
Unicul lukru ce-mi place, sunt scaunele... :-D
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!