Opel ADAM - prima maşină vorbitoare din clasa sa!
21 Iunie 2013, 09:35
V-aţi imaginat vreodată să vorbiţi cu propriul automobil, care ar răspunde
la întrebările dumneavoastră?
Da, aceste tehnologii par futuriste, dar ele sunt deja disponibile astăzi! Opel a integrat sistemul ”Siri Eyes Free”
al companiei Apple în sistemul multimedia IntelliLink a modelului ADAM, astfel fiind posibilă discuţia dintre şofer şi automobil!
Înaintea utilizării sistemului, şoferul trebuie să conecteze prin Bluetooth iPhone-ul său, care dispune de software-ul iOS 6 (iPhone 4S sau iPhone 5). Apoi, folosind butonul de apelare vocală, amplasat pe volan, şoferul poate activa sistemul, şi fără a lua ochii de la drum să-i dea o sarcină oarecare, de a include muzica preferată, citi mesajele şi notificările, de a trimite mesaje (SMS sau e-mail) şi multe altele, la care Siri va răspunde amabil şi va ţine o conversaţie lejeră cu şoferul.

Siri va fi, de asemenea, în măsură să-i comunice celui de la volan, despre întrunirile şi datele importante din calendar şi chiar să răspundă la întrebarea ”Cât mai avem să mergem?”.
Funcţionarea
intuitivă a sistemului
Siri Eyes Free, de pe
modelul Opel ADAM,
poate fi văzută în cele două
videouri prezentate mai jos.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
2,810
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (2)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 21 Iunie 2013 - 14:40
Interesant...!!! :)
0
1
Robert
Bucureşti, România
la 22 Iunie 2013 - 02:05
Vai mai, dar cum este posibil asa ceva ? :)) .In poza a doua se vede clar vopseaua sarita de pe acul turometrului, sau poate o fi vreo reflexie de lumina ? :)) Eii nu, sigur este vopseaua sarita :))

Scuzati-mi ironia, insa cu acea imagine mi-am amintit de comentariul unui user de pe un alt site concurent, care spunea cam asa la un test drive cu o masina : '' .....a observat cineva ca este sarita vopseaua de pe acul de la turometru? ''.............phhh cat de pathetic.

In primul rand nu are cum sa sara vopseaua de pe acul de turometru. In al doilea rand acul de la turometru, este prelucrat dintr-un plastic transparent, la fel cum plansa este cu circuite si cu smd-uri( nu cu becuri cum erau la masinile mai vechi ) . Dar m-am distrat pe cinste :))

0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!