Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Dvs. purtaţi papion? Proprietarii de Chevrolet sunt sfătuiţi să o facă!

5 August 2013 - 12:00
Ilie Toma
Dvs. purtaţi papion? Proprietarii de Chevrolet sunt sfătuiţi să o facă!
Plin de eleganţă şi un incontestabil aer de prestigiu, papionul revine în modă. Iar Chevrolet, al cărui logo e poreclit de ani buni drept „papion”, nu putea să nu susţină acest trend şi chiar să le recomande propritarilor de modele ale mărcii cum să-şi asorteze mai bine papionul cu maşina pe care o conduc sau cu restul vestimentaţiei.

Istoria apariţiei logo-ului Chevrolet are la bază două legende, ambele părând a fi credibile, dar nici una nefiind sigură. Una din ele spune că unul din fondatorii mărcii, William C. Durant, se afla încă în anul 1913 în căutarea unei embleme definitorii pentru marca pe care o crease doi ani mai devreme. Călătorind în Paris, acesta a zărit forma actualului logo Chevrolet pe tapetul unui perete din hotelul parizian la care se cazase, reproducând-o apoi identic. Cea de-a doua legendă sugerează că forma logo-ului ar avea legătură cu crucea de pe steagul elveţian, întrucât cel de-al doilea fondator al mărcii, Louis Chevrolet, s-a născut în oraşul elveţian Chaux-de-Fonds, de Crăciun, în 1878. Cum vă spuneam, nu se ştie exact care din cele două versiuni este cea veridică, dar cert este faptul că în acest an emblema Chevrolet aniversează 100 de ani de existenţă. Un motiv perfect pentru a omagia „papionul”, deci.

Designerii renumitului brand de costume, cămăşi şi accesorii pentru acestea, T.M.Lewin, sunt cei care le-au sugerat celor de la Chevrolet un întreg set de papioane potrivite, asociate şi de sfaturi de combinare a acestora. T.M.Lewin a fost fondat în Londra, în îndepărtatul an 1898, iar astăzi CEO-ul companiei, Geoff Quinn, menţionează că fondatorii Chevrolet şi-au ales unul din cele mai inspirate simboluri pentru a le reprezenta marca. „Fără îndoială, un papion e prezent la locul său pentru a se face observat”, declară Geoff Quinn. „Din experienţa mea, pot spune că papioanele sunt purtate de bărbaţi foarte încrezuţi în forţele proprii şi de fapt, nu pot spune că acestea au revenit în modă, deoarece, pentru un segment select de public, acestea nu au ieşit niciodată din modă!”, mai adaugă şeful T.M.Lewin. Şi iată cam ce sfaturi ne oferă cei de la T.M.Lewin vizavi de purtatul papioanelor. Un papion de înaltă clasă nu trebuie să fie niciodată absolut simetric, zic dânşii. Dacă e vorba de un papion purtat pe timp de zi, nuanţele intense trebuie să fie lăsate să exprime încrederea maximă a celui care poartă papionul, în timp ce un papion negru discret e perfect pentru o ţinută de seară. Aceştia ne sfătuie şi cum să combinăm mai bine papionul cu cealaltă vestimentaţie pe care o purtăm. Astfel, un papion negru slim se asociază perfect cu un costum slim sau cu croială în stil italian, iar dacă materialul costumului e unul granulat atunci obţii imediat un look mai modern. Pentru un stil business mai lejer, e cel mai indicat să purtaţi papionul doar cu o cămasă, fără jachetă de costum, dar să optaţi pentru culori şi texturi ceva mai nuanţate. Puteţi opta eventual pentru un cardigan, un jumper sau chiar o jachetă de piele şi blugi. Sau, pentru un look desăvârşit, asociaţi papionul cu culorile cămăşii sau/şi a batistei discrete a sacoului. Spre exemplu, o cămasă cu linii albastre şi galbene poate fi asociată cu un papion galben.

Proprietarii Chevrolet sunt sfătuiţi de producător să poarte cu























încredere papionul în vestimentaţia lor zilnică. Pentru mai multă inspiraţie, cei de la Chevrolet au organizat şi o şedinţă foto împreună cu cei de la T.M.Lewin.

Dvs. ce părere aveţi de papion în vestimentaţie? Îl purtaţi?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter