FRANKFURT: Ford Mondeo Vignale Concept
13 Septembrie 2013, 16:01
Arată bine, dar e lipsit de esenţă logică. Ford a adus la Salonul Auto de la Frankfurt un concept care arată frumos, dar al cărui singur rol e, probabil, să facă publicul să-l mai ţină minte pe Mondeo, cel blocat între două generaţii în Europa.
Noua generaţie Mondeo a fost dezvăluită peste ocean încă acum un an şi trebuia să ajungă în Europa pe la sfârşitul acestui an sau la începutul anului următor. Dar între timp planurile Ford s-au schimbat şi uzina din Belgia va fi închisă, iar asta înseamnă că
Ford are o sarcină şi mai dificilă în a pregăti producţia noii generaţii Mondeo în altă locaţie, o întârziere semnificativă a lansării modelului în Europa fiind anunţată încâ acum câteva luni. Deci, până vine noua generaţie, haideţi să-l admirăm pe
Mondeo Vignale Concept, un soi de idee cu echipări de top, cu materiale noi, a lui Mondeo. Să nu-l uitaţi pe Mondeo. E frumos, e admirabil şi e bun, dar vine greu.
PiataAuto.mdPiataAuto.md, din Frankfurt
3
2,514
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (4)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 13 Septembrie 2013 - 16:03
De la o vreme imi incep a place universalurile a mai multor producatori...
0
1
GRED
Chişinău
la 13 Septembrie 2013 - 16:47
O sa ne placa acest FORD -- miroase e un Aston Martin nu?
0
2
Robert
Bucureşti, România
la 13 Septembrie 2013 - 18:40
O creatie chiar uimitoare. Daca ar aparea si in Europa pe piata, cu siguranta s-ar clasa intre adversarii cu '' aspiratii premium '' precum : Kia Optima-Hyundai i40, Honda Accord, Subaru Legacy, Noua Mazda 6, Peugeot 508 , Opel Insignia si vedem de la anul cum va arata noul Avensis. Restul e CANCAN.
Ford Mondeo se innumara pe o pozitie foarte fruntasa in segmentul berlinelor medii ( segmentul D ), si chiar aspira catre premium precum si candidatii enumerati de mine mai sus .Singurele care sunt banale in acest segment cu calitati derizorii in aceasta clasa sunt doar urmatorii : VW Passat facelift ( cutia de tabla patratica ) , Citroen C5, Renault Latitude, si banalul Avensis facelif ( cu calitati f bune la capitolul fiabilitate dar mult prea imbatranit ), si ar mai fi banalul Audi A4 insa este marca PREMIUM si nu o punem la socoteala chiar daca se clasifica in acelasi segment mediu.

Chiar arata exclusivist noul Mondeo, in SUA se vinde inca de anul trecut sub numele Fusion, si sincer sa spun are spatiu chiar mare, l-ai incadra in segmentul E ( executive ) , dar asta va ramane doar un vis.
1
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 15 Septembrie 2013 - 16:32
GRED: Am vrut sa zik si eu asta... imi pare ca odata ce s-a filmat James Bond in Mondeo, astia de la Ford vor sa prefateze imaginea unui Aston Martin pe modelele lor. :))
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!