Mercedes-Benz îşi doreşte un al doilea muzeu, în Beijing
26 Septembrie 2013, 08:10
Mizele producătorilor de automobile pe piaţa chineză sunt grandioase de mult timp, dar în ultimul an Daimler nu a dus-o prea bine în China şi a mai fost implicat şi în câteva scandaluri legate de reţeaua sa de distribuţie. Acum germanii sunt hotărâţi să dreagă busuiocul pe piaţa chineză, aruncând în luptă arme de cucerice în masă.
Daimler a anunţat recent că planifică inaugurarea unui Centru Cultural Mercedes-Benz în capitala Chinei. Noul edificiu va fi unul impozant, cu o arhitectură ambiţioasă şi va oferi o „platformă pentru dialoguri culturale interconectate” în capitala chineză. Dincolo de vorbele emfatice, elementul central al noului edificiu va fi un al
doilea muzeu Mercedes-Benz. Al doilea din lume şi din istoria mărcii germane, întrucât astăzi în lume există un singur muzeu Mercedes-Benz în Stuttgart, inaugurat în 2006, care a atras peste 5 milioane de vizitatori de atunci până azi şi care s-a învrednicit de mai multe premii pentru arhitectura sa inovaţională.
PiataAuto.mdIlie Toma
0
2,417
COMENTARII (2)
Valeriu
Chişinău
la 26 Septembrie 2013 - 09:57
Da, nemtii ii vor cuceri pe chinezi, pentru ca japonezii nu au nici o sansa din motive politice, mai ales in lasa de lux!
0
0
Valeriu
Chişinău
la 26 Septembrie 2013 - 10:16
http://bestsellingcarsblog.com/2013/09/05/japan-august-2013-toyota-aqua-1-honda-freed-back-up-to-7/
Iata eu m-am uitat pe vanzarile in Japonia si este uimitor, strainii au o cota de doar 9 %. Iata pe aceasta piata sa incerce cineva sa intre, ar fi o realizare!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!