Volkswagen cross up! se lansează pe piaţă
27 Septembrie 2013, 07:43
Anunţat încă la începutul acestui an ca model de serie, noul Volkswagen cross up! ajunge acum la momentul lansării pe piaţă, într-o formă ultra-compactă, dar cu un look de SUV stilat.

Vehiculul de 3.56 metri lungime nu poate inspira însă un adevărat potenţial de offroad şi nu dispune nici de o eventuală tracţiune integrală. Unicul avantaj practic al noului model e garda la sol sporită cu 1.5 cm, la care se mai adaugă şi zone discrete de protecţie
din plastic în partea inferioară a caroseriei. Sub capota noului model poate veni un singur propulsor pe benzină, de 1.0 litri şi 3 cilindri, care dezvoltă 75 CP.

În luna februarie Volkswagen anunţa un preţ de 13,925 euro pentru toamna acestui an, însă acum, în momentul lansării, preţul a urcat cu 25 euro, astfel încât noul cross up! are un preţ oficial de pornire în Germania de 13,950 euro, cu tot cu taxe. Ce spuneţi, vă atrage ideea unui pseudo-micro-SUV urban?
PiataAuto.mdIlie Toma
0
2,588
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (1)
Robert
Bucureşti, România
la 27 Septembrie 2013 - 20:35
Ia zi Eugene0, ce parere ai de acest motor, '' MIC '' si foarte MIC, de scuter as putea spune :)) ........se mai cheam si cross, ca sa fie mai racoritor :))
1
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!