Accesorii M Performance pentru noile BMW X5 şi Seria 2. Vor rămâne atelierele de tuning fără clienţi?
29 Noiembrie 2013, 09:58
BMW dezvăluie seria de accesorii M Performance pentru noul X5, dar şi pentru noua Serie 2. Accesoriile vor putea fi comandate începând cu luna martie a anului viitor şi vin să confere celor două modele un aspect cu sportivitate accentuată.

Printre modificările şi accesoriile disponibile se numără conturul negru al calandrului, un splitter frontal în
cazul lui BMW X5, un kit aerodinamic mai agresiv, praguri laterale cu inserţii de culoare neagră, corpuri din fibră de carbon ale oglinzilor exterioare şi un spoiler din fibră de carbon pentru Seria 2.
Modificările merg şi mai departe, astfel încât BMW poate lăsa fără lucru atelierele de tuning. Şi asta pentru că producătorul bavarez oferă şi pachete de creştere a puterii în cadrul aceluiaşi program M Performance!
BMW X5 xDrive35i, spre exemplu, îşi poate creşte puterea cu 20 CP, până la 326 CP, fără a afecta consumul. Cuplul maxim creşte şi el cu 50 Nm, până la 450 Nm. O creştere de putere de 16 CP este disponibilă pentru Seria 2 în versiune 220d, aducându-i puterea motorului la exact 200 CP. Cuplul creşte aici cu 40 Nm, până la 420 Nm.
E un prim pas pentru BMW, dar e cât se poate de clar că tunerii ar putea rămâne fără o mare parte din comenzi în viitor.
Mai mult ca atât, Seria 2 poate primi şi o suspensie sport cu gardă la sol coborâtă cu 20 mm, pentru o prezenţă mai sportivă! Ei bine, asta înseamnă că vă puteţi „tuna” modelul chiar
într-un showroom BMW, cumpărând un vehicul personalizat, cu putere mai mare decât cea de stoc şi suspensie tunată, toate astea fiind montate şi
realizate în uzina BMW, pentru care primiţi şi garanţia standard. Sună tentant, nu?
PiataAuto.mdIlie Toma
3
3,243
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (1)
Mihail
Chişinău
la 29 Noiembrie 2013 - 23:09
nas spune cai doamne fereste incit sa lase atelierele de tuning fara lucru....

mai ales la x5...
2
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!