Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Atenţie părinţi şi copii! Primele premii BMW din cadrul expediţiei fantastice de Crăciun vă aşteaptă!

7 Decembrie 2013 - 12:40
Ilie Toma
Atenţie părinţi şi copii! Primele premii BMW din cadrul expediţiei fantastice de Crăciun vă aşteaptă!
Au mai rămas doar câteva zile până când redacţia PiataAuto.md, susţinută de partenerii săi – BMW Group, BMW Moldova, Moldcell, Rompetrol Moldova şi Donaris Group – va porni în expediţia fantastică în Laponia, ţara lui Moş Crăciun, cu un model BMW cu tracţiune integrală! Atunci când anunţam pregătirea expediţiei, vă îndemnam să fiţi fani ai paginii PiataAuto.md pe Facebook şi să fiţi foarte activi în a distribui cât mai rapid mesajele şi imaginile din cadrul expediţiei către prietenii voştri! Şi vă promiteam premii frumoase pentru cei mai activi!

Ei bine, aflaţi că ieri seară, redacţia noastră a vrut să se asigure că cele mai bune premii pentru Dvs. sunt pregătite încă înainte de startul expediţiei prorpriu-zise. Am perindat mai multe magazine ale Chişinăului, în căutarea celor mai frumoase BMW-uri din gama X pentru câştigătorii noştri! Dar, din păcate, am dat peste o mulţime de chinezării oribile. Nuu! Conştiinţa şi respectul faţă de vizitatorii noştri nu ne-a permis să cumpărăm astfel de premii dubioase! Aşa că am mers în showroom-ul BMW şi al ales maşinuţe BMW adevărate, din gama de accesorii originale BMW! Da, dragii noştri vizitatori, vrem să vă premiem doar cu ce este mai bun, prentru că ţinem foarte mult la voi! Aşa că primele 5 BMW-uri superbe au ajuns ieri în oficiul PiataAuto.md şi ard de nerăbdare să ajungă în familiile voastre, pentru a aduce un zâmbet în plus pe feţele voastre şi, eventual, ale copiilor din familie!

Avem mai maşinuţe pullback BMW X6 originale, de calitate germană, care abia aşteaptă jocuri captivante! Avem şi un BMW X5 pullback mai mare, care îşi mai şi luminează calea şi sonorizează sunetul legendar al unui motor bavarez în 6 cilindri! Iar premiul mare, pentru cel mai activ vizitator, va fi un BMW X6 imens, cu telecomandă şi toate chestiuţile de distracţii pe care vi le puteţi imagina!

Deci, fiţi activi, distribuiţi public mesajele şi imaginile paginii noastre de pe Facebook, comentaţi, expediaţi-ne scrisorile şi desenele copiilor Dvs. (apropo, redacţia noastră a şi primit primele câteva zeci de desene superbe, aduse pe suport original de hârtie – despre ele vă spunem ulterior). Să transformăm împreună aceste sărbători de iarnă în cea mai frumoasă poveste cu Moş Crăciun în eroul principal, scrisorile copiilor din Moldova în rol de scop primordial şi expediţia magică drept peisaj!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter