Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Expediţia fantastică de Crăciun a ajuns acasă! Moş Crăciun şi-a făcut treaba în noaptea magică la bordul BMW-ului expediţional!

27 Decembrie 2013 - 09:47
Ilie Toma
Expediţia fantastică de Crăciun a ajuns acasă! Moş Crăciun şi-a făcut treaba în noaptea magică la bordul BMW-ului expediţional!
De-ar fi să povestim în detaliu cum l-am ajutat noi pe Moş Crăciun să-şi ducă toate cadourile la copii în acest an, împreună cu BMW-ul de expediţie, n-am prea putea, pentru că tot ce a fost a fost o magie în care pierzi noţiunea timpului şi a coordonatelor geografice. În seara zilei de 24 decembrie ajungeam lângă plaiurile de acasă şi de atunci a început vâltoarea magiei de Crăciun, şi l-am tot dus pe Moş din casă în casă, fără să mai ţinem cont de acele ceasornicului şi fără să mai reuşim să mai facem vreo poză cu toată această experienţă magică.

Aşa că ne-am trezit după un somn lung, tot la hotarul ţării noastre, cu Moş Crăciun pe bancheta spate. El râde cu hohote de starea în care ne-am trezit, zicând ceva în limba lui din Laponia şi ne face semn să mergem mai departe spre casă, pentru că marea misiune a fost îndeplinită cu succes, iar acum moşul vrea să cunoască mai bine copii ţării noastre, dar şi întreaga ţară.

Aşa că am reuşit să-l aducem pe moş acasă şi am reuşit să-l ajutăm să-şi facă treaba în noaptea magică! BMW X6 xDrive30d a fost în acest an sania magică a moşului şi dacă vreunul dintre voi a văzut pe cer în noaptea de Crăciun o altă siluetă a saniei moşului decât cea obişnuită, apoi să ştiţi că noi eram, împreună cu moşul, cu o nouă „sanie” bavareză!

Ah, da! De îndată cum ajungem acasă, facem totalurile expediţiei, premiem cei mai cuminţi copii şi cei mai străduitori părinţi şi apoi vă povestim cum a fost totul cu toate secretele de după cortină!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter