Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Sunteţi pasionat de maşini? Aveţi un copil pasionat de maşini? Atunci staţi pe aproape astăzi, pentru că avem un anunţ extraordinar pentru Dvs.!

5 Decembrie 2013 - 10:20
Ilie Toma
Sunteţi pasionat de maşini? Aveţi un copil pasionat de maşini? Atunci staţi pe aproape astăzi, pentru că avem un anunţ extraordinar pentru Dvs.!
PiataAuto.md şi-a făcut o identitate din idei ambiţioase şi originale! V-am surprins cu idei neaşteptate de multe ori, mai ales în ultimii ani. Am făcut-o acum patru ani, când am dat startul pentru presa auto din Moldova unor călătorii şi relatări directe către cele mai mari saloane auto internaţionale. Am făcut-o cu teste speciale internaţionale. Apoi am făcut-o acum un an cu o serie de teste drive super speciale, în care am reuşit să testăm în premieră absolută pentru Moldova maşini precum Rolls-Royce Ghost Extended Wheelbase sau Lamborghini Aventador. În vara acestui an, V-am impresionat cu o călătorie spre Festivalul Vitezei de la Goodwood, din nou în premieră absolută pentru Moldova, de unde v-am transmis pasiunea la intensitate maximă. V-am impresionat şi cu reportaje din uzinele Morgan sau Rolls-Royce, atelierul Brabus, dar şi cu testele unor din cele mai speciale modele din câte există astăzi în lume, începând de la McLaren MP4-12C Spider până la Peel P50. Şi ştiţi ceva, am făcut atunci atât de multe teste, încât încă mai avem o mulţime dintre ele care abia aşteaptă să fie publicate şi să vă impresioneze în continuare!

Dar acum, Vă pregătim altceva. De această dată nu mergem într-o serie de noi teste. Nu, nu, de această dată Dvs. puteţi avea unul din rolurile principale, dacă sunteţi un pasionat de maşini şi dacă sunteţi un vizitator fidel al site-ului nostru! Vă vom bucura cu şi mai multe oportunităţi dacă aveţi şi cel puţin un copil pasionat de maşini! Mmmm.... Sună intrigant? Să ştiţi că aşa ceva nu s-a mai văzut în Moldova şi în partea asta a lumii! Vă stă gândul deja la apropiatele sărbători de iarnă? Şi nouă!

Staţi foarte aproape astăzi de PiataAuto.md, ţineţi-o deschisă de la birou, de acasă, de pe iPhone sau iPad, pentru că astăzi, pe parcursul zilei, vă vom dezvălui o mare parte din detaliile marii aventuri, care este pe cale să înceapă! Şi atunci va fi momentul să acţionaţi şi Dvs.! Până atunci, vă sugerăm să vă asiguraţi că sunteţi şi unul din fanii paginii PiataAuto.md de pe Facebook!

Tentativele de a presupune ce urmează sunt binevenite! :)
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter