Start aventură! Expediţie fantastică în Laponia! Atenţie – colectăm mesaje şi scrisori pentru Moş Crăciun!
5 Decembrie 2013, 15:25
Să înceapă marea aventură a sărbătorilor de iarnă! PiataAuto.md, împreună cu partenerii săi, lansează astăzi cea mai frumoasă, cea mai îndrăzneaţă, cea mai intrigantă şi cea mai palpitantă aventură a anului!

Pe scurt: luăm un BMW cu tracţiune integrală xDrive, îl alimentăm cu carburant EFIX de la ROMPETROL, facem asigurare la DONARIS GROUP, relatăm live cu tehnologiile Moldcell, şi mergem cu el într-o expediţie fantastică în Laponia, ţara lui Moş Crăciun, pentru a-i duce Moşului direct mesajele copiilor din Moldova! Mai mult ca atât, înapoi îl aducem pe Moş Crăciun-ul adevărat în Moldova cu BMW-ul de expediţie! Deci, BMW-ul de expediţie va avea rol dublu în această iarnă – cel de mesager al copiilor din Moldova spre Moş Crăciun, dar şi cel de înlocuitor al saniei tradiţionale a moşului, trasă de reni, aducându-l pe Moş în ţara noastră în confort german!
Start colectării de scrisori, mesaje şi desene pentru Moş Crăciun!

Începând cu astăzi, colectăm
scrisorile, mesajele şi desenele
copiilor din Moldova pentru Moş
Crăciun-ul adevărat! Dacă aveţi un
copil şi mai ales dacă acesta e
pasionat de maşini, povestiţi-i că în
acest an BMW merge într-o expediţie specială din Moldova spre Laponia, ţara lui Moş Crăciun, şi îndemnaţi-l să scrie o scrisoare către Moş, cu
cu dorinţe sau pur şi simplu cu un salut. Sau îndemnaţi-l să picteze un desen special pentru Moş Crăciun, ca noi să i-l putem înmâna direct Moşului în Laponia! Se acceptă orice tip de desene, de la cele mai simple şi copilăreşti până la desenele mai compuse ale copiilor mai mari şi poate mai talentaţi! Moş Crăciun le primeşte pe toate, deci şi noi le primim pe toate! Acolo, în Laponia, vom înmâna oficial toate mesajele copiilor din Moldova şi vom face poze cu ele, iar copilul Dvs.
va avea o fotografie cu creaţia sa recepţionată de adevăratul Moş Crăciun din Laponia! Ne obligăm să vă transmitem ulterior fiecăruia dintre Dvs. şi imaginile în înaltă rezoluţie, pentru ca să le puteţi tiraja şi păstra în arhiva familiei Dvs.!

Cum ne puteţi transmite scrisorile şi desenele?

Ei bine, vă punem la dispoziţie mai multe metode şi vă îndemnăm să o alegeţi pe cea mai potrivită!

1. Le aduceţi pe suport original de hârtie în showroom-ul BMW, Autospace SRL (str. Bucuriei 18a, Chişinău) şi le lăsaţi la recepţia din
incinta showroom-ului. Nu uitaţi să menţionaţi, preferabil pe verso, numele Dvs., al copilului Dvs., un număr de telefon de contact şi o adresa de e-mail. Programul de lucru al showroom-ului – de luni până vineri, între ora 08:00 şi 17:00, sâmbătă între 08:00 şi 14:00.

2. Le aduceţi pe suport original de hârtie la sediul PiataAuto.md la orice oră convenabilă şi le lăsaţi în cutia poştală de la intrarea în sediul nostru (str. Grenoble 259/7, Parter A, Chişinău). Pe cutia poştală veţi găsi inscripţia „PiataAuto.md, colectăm scrisori pentru Moş Crăciun”. Din nou, vă rugăm să faceţi aceleaşi menţiuni pe verso.
3. Le fotografiaţi cu un aparat foto sau cu telefonul Dvs. mobil şi le postaţi pe pagina de Facebook PiataAuto.md, BMW Moldova, Moldcell sau Rompetrol Moldova, cu menţiunea „Pentru expediţia fantastică de Crăciun în Laponia / PiataAuto.md”! Noi vom colecta şi aceste imagini şi le vom transmite moşului, iar această metodă vă scuteşte de orice deplasări! Atenţie, condiţia obligatorie în acest caz este să vă număraţi printre fanii paginii PiataAuto.md de pe Facebook, indiferent dacă postaţi mesajul pentru Moş Crăciun pe pagina noastră de Facebook sau pe pagina partenerilor noştri! Dacă nu sunteţi încă în rândurile noastre, alăturaţi-vă acum!
Există un termen-limită?

Da, există! Vă rugăm să vă asiguraţi că scrisorile ajung la noi cel târziu la 10 decembrie, ora 18:00. Numai scrisorilor şi mesajelor care ajung până la această dată le vom putea garanta livrarea către Moş Crăciun în Laponia! Deci, start desene, start scrisori! Avem un week-end frumos în faţă, în care putem avea parte de un moment frumos alături de copii, pregătind aceste desene!
Recompense de la Moş Crăciun pentru copii

Deci, toţi copiii care desenează pentru Moş Crăciun sau ne trimit scrisori pentru el, vor primi câte o poză cu creaţia lor, înmânată lui Moş Crăciun! Vom alege aleatoriu 10 creaţii participante valide, iar familiile acestor copii vor fi invitate în showroom-ul BMW la sosirea lui Moş Crăciun în Moldova, pentru a-l întâmpina pe Moş şi a petrece timp cu el! Mai mult ca
atât, Moş Crăciun nu vine niciodată doar în vizită la copii, el aduce întotdeauna şi surprize cu el, iar în acest caz el va veni cu surprize tocmai din Laponia!

Concurs pe Facebook!

Există şi un concurs frumos pe Facebook în toată ecuaţia! Regulile sunt simple şi captivante, dar premiile vor fi şi mai plăcute!

1.Trebuie să fiţi neapărat fan al paginii PiataAuto.md pe Facebook.

2. Trebuie să urmăriţi în fiecare zi PiataAuto.md şi pagina de pe Facebook a site-ului, iar acolo, pe pagina noastră de Facebook, va fi postată zilnic câte o imagine care va anunţa o nouă relatare, sau o nouă etapă de pregătire, având menţiunea „Share pentru concurs”. Participanţii la concurs vor trebui să distribuie public aceste imagini pe Facebook.

3. Cinci (5) cei mai activi fani, care vor distribui un număr cât mai mare de imagini şi vor acumula şi like-uri ale prietenilor lor la aceste imagini, vor fi premiaţi cu câte un SUV BMW din gama X în miniatură (maşinuţă)! Astfel, vă veţi putea suplini colecţia
personală cu un minunat BMW, sau veţi putea bucura copilul Dvs. cu o nouă jucărie în perioada sărbătorilor de iarnă, ca parte integră a întregii poveşti de Crăciun! Pe lângă asta, câştigătorii vor primi şi surprize dulci pentru micuţi, aduse tocmai din Laponia!

Deci, fiţi cât mai activ şi oferiţi-i familiei Dvs. un Crăciun de neuitat!

Aventură nemaivăzută!

Ei bine, cum vor ajunge scrisorile copiilor din Moldova, mai exact, la Moş Crăciun, în Laponia? Printr-o aventură fantastică! Redacţia PiataAuto.md va merge la propriu într-o expediţie fantastică din Moldova spre Laponia şi înapoi, la bordul unui exemplar BMW cu tracţiune integrală! Maşina expediţională vine tocmai din Germania pentru noi, de la sediul BMW Group, şi e gata de cea mai mare aventură a proaspetei sale vieţi! Pentru a fi siguri că vom avea succes în aventura noastră, vom folosi un carburant performant şi de ultimă
generaţie – Efix de la Rompetrol. Din cadrul gamei oferite am ales motorina Efix S 55, ce conţine aditivi speciali, care asigură o bună funcționare a sistemului de alimentare a mașinii în condițiile unor temperaturi joase de până la -26 de grade Celsius, prin scăderea vâscozitaţii şi implicit a eliminării depunerilor în filtre. Astfel, prin alegerea făcută cu motorina de iarnă Efix de la Rompetrol, ne asigurăm că maşina va funcţiona optim, ca vom avea putere şi performanţă sporită. Da, vom lua şi canistre de rezervă pentru a le folosi acolo unde staţiile de alimentare nu mai sunt o prezenţă obişnuită!

O astfel de aventură nu ar însemna la fel de mult, dacă nu vă vom bucura cu relatări frecvente despre provocările pe care le întâmpinăm în drumul nostru spre Laponia şi înapoi! De asta, vom utiliza tehnologiile Moldcell pentru a putea relata live, în fiecare zi, de mai multe ori pe zi, ori de câte ori vom avea ocazia, despre evoluţia expediţiei noastre polare! Da, tehnologiile Moldcell depăşesc hotarele ţării, iar
ţările scandinave ne bucură cu alţi operatori la fel de performanţi ca şi Moldcell, parte şi ei ai grupului TeliaSonera! Deci, tehnologiile de comunicare Moldcell vor fi la ele acasă în toată zona scandinavă a expediţiei noastre!

Siguranţa expediţiei va fi asigurată de DONARIS GROUP, iar asta înseamnă şi asigurarea „saniei” noastre pe patru roţi, dar şi a sănătăţii membrilor echipajului de expediţie. Ştiţi voi, e vorba de Cercul Polar, totuşi, în plină iarnă, una din cele mai dure regiuni ale planetei noastre!

START!

Vă aşteptăm scrisorile şi desenele chiar începând din această clipă! Urmăriţi-ne în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru că marea aventură este pe cale să înceapă! Ai noştri merg în ţara lui Moş Crăciun, la propriu, într-o expediţie fantastică BMW xDrive, cu provocări imense, peisaje de poveste şi scenarii neverosimile!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
7
4,757
COMENTARII (46)
Robert
Bucureşti, România
la 5 Decembrie 2013 - 15:38
Comentariu marcat ca spam. Afişează comentariul
7
2
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 5 Decembrie 2013 - 15:44
Robert, suntem conştienţi şi noi şi BMW că X6 este în primul rând o maşină de asfalt. Dar îl echipăm cu anvelope de iarnă potrivite şi îl punem în cel mai dificil tablou! Tocmai asta ne va face expediţia şi mai interesantă - cu un model pe care toţi îl cred "mai ales de asfalt". Dar noi vrem să-l provocăm în cel mai dur peisaj - va putea ori ba? Noi credem că anvelopele potrivite, motorul excelent şi tracţiunea integrală xDrive îi dau şanse foarte mari să reuşească!
0
6
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 5 Decembrie 2013 - 15:45
Am vazut test drive la Fifth Gear cu X6. Nu putea sa se urce pe un deal cu iarba umeda. A venit un Discovery 3 și l-a tractat :D
4
3
501STL
Chişinău
la 5 Decembrie 2013 - 17:12
in primul rind a fost la top gear papgalule ,jeremy sa oprit pe un deal cu iarba si cind a dat sa se porneasca logic ca nu a putut cu roti de vara la 20-21 ,si mia apoi a trecut un range cu roti ceva mai ofrod si cu viteza pe alaturi,asta numa idioti c atine sau ca cei de la top gear poate sa afirme dupa asa un test ceva ..............
4
3
Robert
Bucureşti, România
la 5 Decembrie 2013 - 17:51
@Redacţia PiataAuto.md, de accord aici.

@Alifonso, asta e pt tine, poate te mai linistesti.

[Link şters]
4
1
Robert
Bucureşti, România
la 5 Decembrie 2013 - 17:54
Teoretic vorbind, ar fi fost mult mai rentabil sa ia parte la ''aceasta actiune'' un Range Rover Vogue sau un Lexus LX570. Ar fi incaput si ''cadourile lui Mosu'' , in speta acestei povesti.
3
1
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 5 Decembrie 2013 - 18:07
ALIFONSO Trisomie 21 , tu mai bine dute și ia permisu si apoi vorbim, numai un sindrom Down face diferenta intre TOP GEAR și FIFTH GEAR , parca ar conta denumirea.
Nu avea nici un fel de roti off road.. Sidtemu ala 4x4 e de *** ca si tine
4
2
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 5 Decembrie 2013 - 18:10
Care off road bai vedenie ?? Ce visezi ba ? Trisomie 21

Na - : http://youtu.be/5UwOBKSHl-c
3
2
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 5 Decembrie 2013 - 18:12
" s-a oprit pe un deal" ... Casca OCHII AIA IN VIDEO ȘI VEZI CA AVEA VITEZA. Ratatule
2
2
FIFA
Chişinău
la 5 Decembrie 2013 - 20:50
iata ce face un x6 in ofrod........singur am ramas masca

http://www.youtube.com/watch?v=A-vkcXqTzmo&feature=c4-overview&list=UUWZRANKlxNe_4QKiqBBCTOQ
3
3
FIFA
Chişinău
la 5 Decembrie 2013 - 20:52
PA, accesati si voi linkul,,,,poate lati vazut.......nu ati pus dexeaba X6
3
1
FIFA
Chişinău
la 5 Decembrie 2013 - 21:01
cei mai activi fani, care vor distribui un număr cât mai mare de imagini şi vor acumula şi like-uri ale prietenilor lor la aceste imagini, vor fi premiaţi cu câte un SUV BMW din gama X ....................)))))))&cind am citit asta deja ma vedeam la lovan,,,laaa vogan,,,ptiu ptiu la ruli la un X& dar a urmat IN MINIATURA............si tensiunea a revenit la normal
2
4
Robert
Bucureşti, România
la 5 Decembrie 2013 - 23:38
@tudore, te astept inca!
4
1
FIFA
Chişinău
la 5 Decembrie 2013 - 23:47
roberte, lasa hirtia sa cada peste tine, fa un efort ridica mina la vreo 50 cm si dus ai fost de apa din unitaz
2
3
Robert
Bucureşti, România
la 6 Decembrie 2013 - 01:57
Ce ma ?
5
1
Robert
Bucureşti, România
la 6 Decembrie 2013 - 01:58
Vorbeste ma, mai clar nu mai vorbii in ''parabole''.
5
1
FIFA
Chişinău
la 6 Decembrie 2013 - 20:14
UZBAGOIZSEA
2
1
Robert
Bucureşti, România
la 6 Decembrie 2013 - 21:07
@tudor, ia priveste ...Este pt tine :


http://www.youtube.com/watch?v=ojIn9CZCOW8

5
1
FIFA
Chişinău
la 6 Decembrie 2013 - 22:20
http://turboportal.ru/uploads/posts/2013-09/1378338379_lemur.jpg
2
1
Mihail
Chişinău
la 8 Decembrie 2013 - 16:46
"Atenţie – colectăm mesaje şi scrisori pentru Moş Crăciun!"

draga Mos Craciun te rog din toata inima! adami un an noua cu PA fara robert
2
4
Robert
Bucureşti, România
la 8 Decembrie 2013 - 19:08
@Mihail

Asta e pentru tine :

http://www.youtube.com/watch?v=66lXi6txndM
5
1
Cyber
Briceni, Moldova
la 8 Decembrie 2013 - 20:47
@Mihail super tare:))
2
3
Mihail
Chişinău
la 8 Decembrie 2013 - 22:10
bre roberte.... nu te mai lauda cu cintecele voastre NATIONALE!!! eu nam ochi sai vad pe cei ca voi.... nemaivorbind de musica voastra idiana!
3
2
FIFA
Chişinău
la 8 Decembrie 2013 - 23:21
mihail bine spus,,,in cazul acesta in rol de mos craciun ar trebui sa fie redactia PA, dar pentru ei nu e convenabil asta deoarece acest personaj este aici pentru a provoca cit mai multe likuri dislikuri comentarii si vizitari pe site...indiferent cum o face....asa ca mos craciun va trebui sa aleaga ce e mai bine: sa indeplineasca dorinta nu are importanta a cui caci acesta e roul sau sa isi pastreze acele plusuri care le are prin prezenta (daca tot am intrat in aceste povesti ii voi spune gnom) prin prezenta acestui gnom........cred ca vor opta pt a 2 varianta
3
4
FIFA
Chişinău
la 8 Decembrie 2013 - 23:22
*rolul
2
1
Robert
Bucureşti, România
la 9 Decembrie 2013 - 00:00
Hai mai Mihaile, doar va caracterizeaza aceste melodii pe voi BMW-istii . Nu spune ca nu-ti place, recunoaste, doar voi ascultati in fiecare zii cu geamul deschis si cu mana scoasa pe geam ( sa se vada aurul ) aceste pise . Evident cu volumul la maxim.

@tudor, se pare ca m-am inselat. Si tu esti un mincinos ambulant....Pai ai spus ca vei veni sa ne intalnim. Te astept inca.
4
3
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 9 Decembrie 2013 - 01:05
@MIHAIL , auzi ba? Ce tot asociati manelele cu TOTI romanii, a ?? Asa de parca toata Romania și doar Romania ar asculta manele. Vrei sa spui ca ai vazut sa se danseze in costume nationale pe manele ?? Ahaha...deja incepeti aiurea sa generalizati....

Lasa ca vad X6 , vara cu geamu jos si cu volumu la maxim - moldoveni - sa vezi ce le mai plac manelele...și cel mai interesant e ca vad DOAR masini d-astea de "fițe" ....X6 , X5 , seria 5 , SL , ML ....anume mercedes și bmw...
3
2
Mihail
Chişinău
la 9 Decembrie 2013 - 14:11
Eugen0 bre tu stii cei care cinta manelele cum se inmultesc? .... viteza luminii ii hui.ea....

in 3-4 ani cei care nu cinta malele o sa le cinte de nevoie pentru ca vor ajunge o minoritate....
asa ca robert e si asculta manelele ori fugi din romania ca altfel te voi vedea pe youtube peste vreo citiva ani "Robert Guta-viata de tigan"

roberte prietene calmeazate..... ma doare pe mine in cot de cei care asculta manele sau daca au bmw sau nau....
tu nu te uita cum e situatia la voi in RO .... mai esi pe prin lume sa vezi ca nu numai ai vostri cu menelele umbla cu bmw-uri....

Eugen stii in africa sunt si oameni albi... cu parul blond si ochi albastri nascuti de generatii acolo.... dar cind vorbim de africani ... se spune scurt clar si inteles.... ei sunt de culoare ! (nus rasist.. nici pe departe ... ba chiar am un mare respect pentru africani si cei de culoare pentru ca toti de acolo venim...ca sa nu ma intelegeti gresit)
2
1
Robert
Bucureşti, România
la 9 Decembrie 2013 - 14:49
@Mhaita nu te face ca nu stii despre ce vorbesc pui. Pun pariu ca bocane manelele in BMW la tine zi de zi. Ca sa atragi pipitele care rontaie semninte la scara blocului asa-i ? Hai ca stiu mersul vostru (al posesorilor de E39,samd) . De fapt mai toti proprietarii de BMW si Mercedes sunt asa. Iar seara faceti liniute la colt de strada cand iesiti de la club-uri nu-i asa ? Nu m-as mira.

4
1
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 9 Decembrie 2013 - 17:16
@Mihail ..... ru nu am negat faptu ca se inmultesc.
"Cei carw nu ascultau manele in 3-4 ani o sa le cinte de nevoie" .... Hmhmhm......nimeni nu poate sa ma impune ce muzica sa ascult, chiar daca as face parte din minoritate...a fi minoritate asta nu inseamna a face ca majoritatea...in cazul in care manelistii ar fi majoritate - ceea ce r greu de crezut.
3
1
Mihail
Chişinău
la 9 Decembrie 2013 - 20:16
bai robert bai.... imi esti simpatic rau :D ....

eu totusi sper ca mos craciun exista ;)
0
2
GRED
Chişinău
la 10 Decembrie 2013 - 05:46
Eugen0 si Robert - este o vorba = "AM CU CE"
2
0
GRED
Chişinău
la 10 Decembrie 2013 - 05:54
Voi aveti cu ce? sau totusi preferati sa "latrati" de peste gard fara sa va faceti aparitia in "ringul de box"

P-u voi toata industria AUTO se reduce la manelisti si cocalari - asta nici politehnica nici universitatea nu te invata. De unde voi aveti asa notiuni si perceptii? Nu cumva in jurul vostru doar din astia aveti. Ca eu de exemplu nu-i vad fiindca lucrez ...

Pe la vre-o 16 - 18 ani cand umblam prin baruri si cluburi fara treaba ii vedeam - acuma nu. Apropo cu ZIL-u plecam la disco ca era cea mai tare si mai mare masina. Si acuma a ramas :)
2
1
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 11 Decembrie 2013 - 00:08
@GRED Eu prin baruri si cluburi nu umblu si nici nu o sa ulblu, sppre deosebire de tine. Daca vreau disco , am muzica mea preferata acasa, nu trebuie sa ma duc sa dau bani p/u club.

Nu, industria auto NU se reduce doar la manelisti si cocalari.
Nu e numaidecat sa ai in jur asa ceva ca sa sici asa ceva.....apropo...."in jur" - poate fi interpretat NU intr-un singur mod.

Tu tot "latri" ca și noi... :D :D ....da am cu ce ...tu ai cu ce sau tot preferi sa latri aici ?
1
1
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 11 Decembrie 2013 - 00:32
@GRED , ce ai in vedere prin "a-ti face aparitia in ring?" sa apar in fata ta? Face2face , da ?
0
1
501STL
Chişinău
la 12 Decembrie 2013 - 00:52
euginio ma ghindeam ca esti om bolnav si nu ai loc in societate,o zis ca "Eu prin baruri si cluburi nu umblu si nici nu o sa ulblu, sppre deosebire de tine. Daca vreau disco , am muzica mea preferata acasa, nu trebuie sa ma duc sa dau bani p/u club." buhhahhaaa ,ap tu asa as masturbezi toata viata :D ,tu fete in viata ta ai vazut?sau tu cind vrei sa fu...i ceva pui video preferat scuipi palma si go? hahahahahahahhahaha ,si canciuga di om,da nu nafig,eu deamu ni te inchipui cum arati,cu multe cosuri pe fata ,mustete nebierberite,ochelari ,si muschiu drept mai inflat ca stingu :D ,si mai zi ca esti din aceia care cind apare un film care tii foarte interesant nu te duci la patria la premiera ca sa nu f..i bani da astepti pe torrents sa apara? daca da atunci jos palaria ,esti cel mai stupid om din viata mea cu care intro oarecare masura am avut tangenta ,pampers man sau draciun man sau pravilnii man :D
2
0
501STL
Chişinău
la 12 Decembrie 2013 - 00:53
esti pursisimplu fantastic ............
2
0
Robert
Bucureşti, România
la 12 Decembrie 2013 - 13:27
Cand citesc pe aici, tare greu imi vine sa cred ca unii au luat BAC-ul. E drept ca si in Romania vezi oameni idioti, dar tovarasul de sus ( fara permis auto ) le intrece pe toate, chiar si pe Dan Grecu. A se vedea ca majoritatea celor cu BMW si Mercedes la modul general (cu mici exceptii) nu stiu ce a ala BAC si cred ca e "chestia aia ca un vapor" care te trece de pe o parte pe alta a unui rau sau lac, le fel cum crede tovarasul de deasupra mea. Stiu sunt ''SADIC'' dar chiar imi place sa fiu cu asemenea oameni care nu stiu sa lege doua cuvinte. Si aici iarasi il aduc in discutie pe tovarasul de mai sus.

Citez :

''nebierberite'' ??? Am icheiat citatul. Şî zău ?? Aaa, gafa involuntară de ortografie, m-am prins! Dar nu pot avea pretentii, doar comunici asa ''de-amu v-o două luni di zăli'' .
1
0
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 12 Decembrie 2013 - 15:19
AAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA........LOOOOOOOOL ....
Alifrosea, bai tu esti un ghicitor foarte bun !!!!!! Ai o intuitie de femeie exceptionala....esti un prevazator bre!!!!

Mda...bucuria se incheie in momentu cind iti dai seama ca acest CLARVAZATOR , deduce ceva din altceva fara logica...de exemplu:
1. Daca nu te duci prin cluburi, deloc nu ai "tangente" cu fete.
2. Daca nu te duci la cinema, astepti sa apara filmu pe torrents.
3. Chestia cu masturbatu, care el de fapt O PRESUPUNE:
4. Ca sunt nebarbierit.
5. Ca am coșuri ca etc etc...

In fine ALIFROSEA - esti un nebarbierit, care masturbeaza la toate bmw-urile, care asculta manele si care a dat de 3 or examenu la permis si inca nu l-q primit. L-q rugat pe taica-su sa-i cumpere un M-Power dar el ia zis ca nu-i ia ca e copil rau și prost și ca nu are permis....
Ahahahqha cel mai prost om cu care am avut de-a face.....TRISOMIE 21 DUTE SI IA PERMISU SI NU FA BULBUCI ATITA!!! :D

1
1
Robert
Bucureşti, România
la 12 Decembrie 2013 - 15:25
@Eugen0, de acord.

Inca ceva : Chiar el spune ca asculta ''muzica lui preferata acasa'', imi inchipui cum asculta la maxim Florin Salam, Vali Vijelie, samd. Evident ca el asculta acasa fiindca permis nu are si nici masina. Deci iaca-te ca singur se da de gol fara sa vrea.
1
0
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 12 Decembrie 2013 - 15:28
Bai, totusi sa speram ca de Anul Nou , Moș Craciun o sa-i puna sub braduț lui FROSEA (ALIFROSEA) cheile unui M3 sau M4.....nu zic ca el a fost cine stie ce sfint anu asta dar totusi speranta moare ultima, nu?
Și o sa-i mai puna un plic cu bani ca sa dea mita sa primeasca permisu ala ca deja....

Aaaaa și o Craciunița pentru ca in loc sa spuna prostii in comentarii sa fie ocupatu omu' cu ea....
Și inca un aparat de ras ca sta ca un popă cu o barba de 1 metru nebarbierita, și ceva creme de fața ca el are și coșuri....

ȘI IN FINAL NENE, poate și un pic de substanța cenușie sa-ti dea sa o implantezi cumva in creier ( daca-l ai), iar daca nu - sa iti aduca unul nou, fara erori in Software...
1
1
Robert
Bucureşti, România
la 12 Decembrie 2013 - 15:48
Ehh, tovarase , Alupigus.....pardon Alifonso scuza-mi confuzia.
Sper sa nu te-am ofensat cu ironia mea de mai sus, eu sunt de vina ca am gresit. Tu chiar detii permis, adica Permisul pentru imigrarea familiei, caci doar esti din Liban.

@Eugen0, si pe langa cele numerate de tine sa ii mai aduca Mosul si un CD cu MANELE 2013 , poate va cuprinde si urmatoarea melodie specifica admiratorilor M3:

http://www.youtube.com/watch?v=MBQDByo4Dfg


Stii ceva , chiar as vrea sa te cunosc in realitate mai Alupigus, pardon Alifonso. Direct in portbagaj te-as baga si te-as plimba pe un traseu montan.
1
1
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 12 Decembrie 2013 - 15:56
Robert, el o sa plece la concertele manelistilor ca doar mi-a zis ca de ce stau in casa doar...el nu asculta acasa si in masina el vrea si concert. Deci pe langa CD , un bilet la concerte de manele :D
1
1
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 12 Decembrie 2013 - 15:57
Toți tiganii manelisti cu bemve/mercedes/audi etc si el tot asa , nu ?
1
1
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 12 Decembrie 2013 - 15:59
AAAAAAAA și un pachet cu pampers pentru el. Am uitat
1
1
Robert
Bucureşti, România
la 12 Decembrie 2013 - 16:15
@Eugen0, uite hai sa il lasam sa nu il mai obosim noi psihic pe maria sa.

Daca stie sa imi conjuge verbul ''a fi'' la modul Conditional Optativ timpul prezent fiindca prezentul nu indica o actiune desfasurata in momentul vorbirii sau in viitor, nu maestre ? Chiar vreau sa te vad aici.
1
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!