Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Start aventură! Expediţie fantastică în Laponia! Atenţie – colectăm mesaje şi scrisori pentru Moş Crăciun!

5 Decembrie 2013 - 15:25
Ilie Toma
Start aventură! Expediţie fantastică în Laponia! Atenţie – colectăm mesaje şi scrisori pentru Moş Crăciun!
Să înceapă marea aventură a sărbătorilor de iarnă! PiataAuto.md, împreună cu partenerii săi, lansează astăzi cea mai frumoasă, cea mai îndrăzneaţă, cea mai intrigantă şi cea mai palpitantă aventură a anului!

Pe scurt: luăm un BMW cu tracţiune integrală xDrive, îl alimentăm cu carburant EFIX de la ROMPETROL, facem asigurare la DONARIS GROUP, relatăm live cu tehnologiile Moldcell, şi mergem cu el într-o expediţie fantastică în Laponia, ţara lui Moş Crăciun, pentru a-i duce Moşului direct mesajele copiilor din Moldova! Mai mult ca atât, înapoi îl aducem pe Moş Crăciun-ul adevărat în Moldova cu BMW-ul de expediţie! Deci, BMW-ul de expediţie va avea rol dublu în această iarnă – cel de mesager al copiilor din Moldova spre Moş Crăciun, dar şi cel de înlocuitor al saniei tradiţionale a moşului, trasă de reni, aducându-l pe Moş în ţara noastră în confort german! Start colectării de scrisori, mesaje şi desene pentru Moş Crăciun!

Începând cu astăzi, colectăm scrisorile, mesajele şi desenele copiilor din Moldova pentru Moş Crăciun-ul adevărat! Dacă aveţi un copil şi mai ales dacă acesta e pasionat de maşini, povestiţi-i că în acest an BMW merge într-o expediţie specială din Moldova spre Laponia, ţara lui Moş Crăciun, şi îndemnaţi-l să scrie o scrisoare către Moş, cu cu dorinţe sau pur şi simplu cu un salut. Sau îndemnaţi-l să picteze un desen special pentru Moş Crăciun, ca noi să i-l putem înmâna direct Moşului în Laponia! Se acceptă orice tip de desene, de la cele mai simple şi copilăreşti până la desenele mai compuse ale copiilor mai mari şi poate mai talentaţi! Moş Crăciun le primeşte pe toate, deci şi noi le primim pe toate! Acolo, în Laponia, vom înmâna oficial toate mesajele copiilor din Moldova şi vom face poze cu ele, iar copilul Dvs. va avea o fotografie cu creaţia sa recepţionată de adevăratul Moş Crăciun din Laponia! Ne obligăm să vă transmitem ulterior fiecăruia dintre Dvs. şi imaginile în înaltă rezoluţie, pentru ca să le puteţi tiraja şi păstra în arhiva familiei Dvs.!

Cum ne puteţi transmite scrisorile şi desenele?

Ei bine, vă punem la dispoziţie mai multe metode şi vă îndemnăm să o alegeţi pe cea mai potrivită!

1. Le aduceţi pe suport original de hârtie în showroom-ul BMW, Autospace SRL (str. Bucuriei 18a, Chişinău) şi le lăsaţi la recepţia din incinta showroom-ului. Nu uitaţi să menţionaţi, preferabil pe verso, numele Dvs., al copilului Dvs., un număr de telefon de contact şi o adresa de e-mail. Programul de lucru al showroom-ului – de luni până vineri, între ora 08:00 şi 17:00, sâmbătă între 08:00 şi 14:00.

2. Le aduceţi pe suport original de hârtie la sediul PiataAuto.md la orice oră convenabilă şi le lăsaţi în cutia poştală de la intrarea în sediul nostru (str. Grenoble 259/7, Parter A, Chişinău). Pe cutia poştală veţi găsi inscripţia „PiataAuto.md, colectăm scrisori pentru Moş Crăciun”. Din nou, vă rugăm să faceţi aceleaşi menţiuni pe verso.

3. Le fotografiaţi cu un aparat foto sau cu telefonul Dvs. mobil şi le postaţi pe pagina de Facebook PiataAuto.md, BMW Moldova, Moldcell sau Rompetrol Moldova, cu menţiunea „Pentru expediţia fantastică de Crăciun în Laponia / PiataAuto.md”! Noi vom colecta şi aceste imagini şi le vom transmite moşului, iar această metodă vă scuteşte de orice deplasări! Atenţie, condiţia obligatorie în acest caz este să vă număraţi printre fanii paginii PiataAuto.md de pe Facebook, indiferent dacă postaţi mesajul pentru Moş Crăciun pe pagina noastră de Facebook sau pe pagina partenerilor noştri! Dacă nu sunteţi încă în rândurile noastre, alăturaţi-vă acum! Există un termen-limită?

Da, există! Vă rugăm să vă asiguraţi că scrisorile ajung la noi cel târziu la 10 decembrie, ora 18:00. Numai scrisorilor şi mesajelor care ajung până la această dată le vom putea garanta livrarea către Moş Crăciun în Laponia! Deci, start desene, start scrisori! Avem un week-end frumos în faţă, în care putem avea parte de un moment frumos alături de copii, pregătind aceste desene! Recompense de la Moş Crăciun pentru copii

Deci, toţi copiii care desenează pentru Moş Crăciun sau ne trimit scrisori pentru el, vor primi câte o poză cu creaţia lor, înmânată lui Moş Crăciun! Vom alege aleatoriu 10 creaţii participante valide, iar familiile acestor copii vor fi invitate în showroom-ul BMW la sosirea lui Moş Crăciun în Moldova, pentru a-l întâmpina pe Moş şi a petrece timp cu el! Mai mult ca atât, Moş Crăciun nu vine niciodată doar în vizită la copii, el aduce întotdeauna şi surprize cu el, iar în acest caz el va veni cu surprize tocmai din Laponia!

Concurs pe Facebook!

Există şi un concurs frumos pe Facebook în toată ecuaţia! Regulile sunt simple şi captivante, dar premiile vor fi şi mai plăcute!

1.Trebuie să fiţi neapărat fan al paginii PiataAuto.md pe Facebook.

2. Trebuie să urmăriţi în fiecare zi PiataAuto.md şi pagina de pe Facebook a site-ului, iar acolo, pe pagina noastră de Facebook, va fi postată zilnic câte o imagine care va anunţa o nouă relatare, sau o nouă etapă de pregătire, având menţiunea „Share pentru concurs”. Participanţii la concurs vor trebui să distribuie public aceste imagini pe Facebook.

3. Cinci (5) cei mai activi fani, care vor distribui un număr cât mai mare de imagini şi vor acumula şi like-uri ale prietenilor lor la aceste imagini, vor fi premiaţi cu câte un SUV BMW din gama X în miniatură (maşinuţă)! Astfel, vă veţi putea suplini colecţia personală cu un minunat BMW, sau veţi putea bucura copilul Dvs. cu o nouă jucărie în perioada sărbătorilor de iarnă, ca parte integră a întregii poveşti de Crăciun! Pe lângă asta, câştigătorii vor primi şi surprize dulci pentru micuţi, aduse tocmai din Laponia!

Deci, fiţi cât mai activ şi oferiţi-i familiei Dvs. un Crăciun de neuitat!

Aventură nemaivăzută!

Ei bine, cum vor ajunge scrisorile copiilor din Moldova, mai exact, la Moş Crăciun, în Laponia? Printr-o aventură fantastică! Redacţia PiataAuto.md va merge la propriu într-o expediţie fantastică din Moldova spre Laponia şi înapoi, la bordul unui exemplar BMW cu tracţiune integrală! Maşina expediţională vine tocmai din Germania pentru noi, de la sediul BMW Group, şi e gata de cea mai mare aventură a proaspetei sale vieţi! Pentru a fi siguri că vom avea succes în aventura noastră, vom folosi un carburant performant şi de ultimă generaţie – Efix de la Rompetrol. Din cadrul gamei oferite am ales motorina Efix S 55, ce conţine aditivi speciali, care asigură o bună funcționare a sistemului de alimentare a mașinii în condițiile unor temperaturi joase de până la -26 de grade Celsius, prin scăderea vâscozitaţii şi implicit a eliminării depunerilor în filtre. Astfel, prin alegerea făcută cu motorina de iarnă Efix de la Rompetrol, ne asigurăm că maşina va funcţiona optim, ca vom avea putere şi performanţă sporită. Da, vom lua şi canistre de rezervă pentru a le folosi acolo unde staţiile de alimentare nu mai sunt o prezenţă obişnuită!

O astfel de aventură nu ar însemna la fel de mult, dacă nu vă vom bucura cu relatări frecvente despre provocările pe care le întâmpinăm în drumul nostru spre Laponia şi înapoi! De asta, vom utiliza tehnologiile Moldcell pentru a putea relata live, în fiecare zi, de mai multe ori pe zi, ori de câte ori vom avea ocazia, despre evoluţia expediţiei noastre polare! Da, tehnologiile Moldcell depăşesc hotarele ţării, iar ţările scandinave ne bucură cu alţi operatori la fel de performanţi ca şi Moldcell, parte şi ei ai grupului TeliaSonera! Deci, tehnologiile de comunicare Moldcell vor fi la ele acasă în toată zona scandinavă a expediţiei noastre!

Siguranţa expediţiei va fi asigurată de DONARIS GROUP, iar asta înseamnă şi asigurarea „saniei” noastre pe patru roţi, dar şi a sănătăţii membrilor echipajului de expediţie. Ştiţi voi, e vorba de Cercul Polar, totuşi, în plină iarnă, una din cele mai dure regiuni ale planetei noastre!

START!

Vă aşteptăm scrisorile şi desenele chiar începând din această clipă! Urmăriţi-ne în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru că marea aventură este pe cale să înceapă! Ai noştri merg în ţara lui Moş Crăciun, la propriu, într-o expediţie fantastică BMW xDrive, cu provocări imense, peisaje de poveste şi scenarii neverosimile!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter