Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Doblomania – Promoţie FIAT în Moldova, cu preţuri speciale pentru FIAT Doblo

31 Ianuarie 2014 - 10:42
Ilie Toma
Doblomania – Promoţie FIAT în Moldova, cu preţuri speciale pentru FIAT Doblo
AutoCentrul Elita 5, distribuitor oficial al mărcilor FIAT şi FIAT Professional în Moldova, anunţă startul unei promoţii speciale, cu un nume la fel de special – Doblomania. În cadrul acesteia, cele mai practice şi mai versatile modele din gama FIAT – Doblo Combi şi Doblo Panorama New – sunt disponibile la preţuri extraordinar de atrăgătoare. Mai mult ca atât, toate maşinile participante la promoţie au indicele de an al modelului 2014!

Mai exact, binecunoscutul Fiat Doblo Combi (produs în continuare în paralel cu generaţia nouă Doblo New), cu dotări standard precum ABS şi sistem de aer condiţionat, cu motorizare 1.3 diesel Multijet, porneşte de la doar 9,999 euro! Fiat Doblo Panorama New, dotat standard cu sistem ABS + EBD, sistem de aer condiţionat şi sistem audio cu CD şi MP3, motorizat de acelaşi 1.3 diesel Multijet, porneşte de la 12,999 euro.

Toate modele Fiat vândute în Moldova primesc garanţie internaţională de 3 ani fără limită de kilometri! Mai multe informaţii puteţi afla în showroom-ul Fiat din Chişinău, situat pe bd. Dacia 55, sau la numărul de telefon 022-898-789.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter