Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua Skoda Yeti se lansează în curând în Moldova. Cât costă noul SUV în ţara noastră?

28 Februarie 2014 - 19:07
Ilie Toma
Noua Skoda Yeti se lansează în curând în Moldova. Cât costă noul SUV în ţara noastră?
Skoda a împrospătat de curând SUV-ul Yeti, conferindu-i un look dualist, mai stilat şi mai urban de o parte, sau mai dur şi mai pregătit de offroad de cealaltă parte, în versiunea Outdoor. Noul Yeti este pe cale să se lanseze şi în Moldova, iar redacţia noastră şi-a propus să descifreze un pic preţurile proaspăt anunţate.

Astfel, cea mai accesibilă versiune a lui Yeti costă 13,880 euro, şi ea are sub capotă benzinarul 1.2 TSI de 105 CP, cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte, care transmite putere exclusiv punţii faţă. În funcţie de dotări, sau dacă doriţi să beneficiaţi şi de o transmisie automată DSG cu 7 trepte, aceeaşi motorizare poate ajunge până spre 17,100 euro, în versiune Elegance cu transmisie automată.

Există şi o motorizare TSI mai puternică, de 1.4 litri, cu 122 CP la activ. Cel mai accesibil Yeti, cu acest motor, porneşte de la 14,900 euro. Tracţiunea integrală la capitolul benzină vine doar pe benzinarul de top, 1.8 TSI, de 160 CP sau 152 CP. Un Yeti cu un astfel de propulsor sub capotă porneşte de la 17,800 euro, iar cu transmisie automată şi tracţiune integrală, în dotare de top Elegance, eventual în versiune Outdoor, ajunge la 21,700 euro.

Oferta diesel pentru noul Yeti este cât se poate de variată, dar axată în jurul propulsorului turbodiesel de 2.0 litri. Acesta e disponibil în versiuni de putere de 110 CP, 140 CP şi 170 CP, cu transmisii manuale în 6 trepte sau automate DSG cu 6 trepte, cu tracţiune faţă sau integrală. Cel mai ieftin Yeti cu un diesel sub capotă porneşte de la 17,100 euro, iar dacă ne încăpăţânăm să bifăm şi o transmisie automată, şi un sistem de tracţiune integrală, şi o dotare generoasă Elegance, atunci preţul poate trece de 26,000 euro.

Apropo, ştiaţi că noul Yeti are deja un configurator activ pe site-ul oficial Skoda în Moldova, care calculează toate opţiunile efectiv posibile pentru ţara noastră, cu preţurile veridice pentru acestea?

Vă sugerăm o provocare intrigantă: încercaţi să creaţi un Yeti cu combinaţia dorită de Dvs. motor / transmisie / tracţiune şi „umpleţi-l” cu toate dotările pe care credeţi că vi le-aţi dori la bord şi spuneţi-ne aici ce preţ final aţi obţinut? Cine reuşeşte să cumuleze cel mai mare preţ?

Link direct către configuratorul Skoda Yeti în Moldova
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter