Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Opel Adam ROCKS se transformă în model de serie

20 Februarie 2014 - 10:04
Ilie Toma
Opel Adam ROCKS se transformă în model de serie
Acum un an Opel aducea la Salonul Auto de la Geneva prototipul Adam ROCKS Concept, testând reacţia publicului la un eventual micro-crossover. La un an distanţă, germanii vor aduce la o nouă ediţie a aceluiaşi salon genevian modelul de serie Adam ROCKS.

Stilul modelului de serie îl păstrează cu fidelitate pe cel al conceptului, aducând doar mici retuşări stilistice şi practice. Ca şi fratele mai mic, Adam

ROCKS va dispune de posibilităţi uriaşe de individualizare şi va primi chiar şi nuanţe suplimentare de vopsea, disponibile doar pentru el.

Ah da, plafonul textil! Se pare că Opel vrea să ţintească doi iepuri dintr-o împuşcătură, luptând simultan şi cu versiunile cu plafon textil retractabil ale concurenţilor, dar şi cu alte micro-crossovere aşteptate să debuteze pe piaţă, derivate din aceiaşi concurenţi. În cazul lui Adam, plafonul său textil poate fi retractat în doar 5 secunde!

Sub capota noului model debutează şi un nou propulsor Opel, de 1.0 litri, în 3 cilindri. Desigur, vorbim de un propulsor turboaspirat, pe care redacţia noastră a avut ocazia să-l testeze acum aproape un an în faza de pregătiri inginereşti. Noul motor va fi disponibil în două versiuni de putere – 90 CP şi 115 CP, iar ulterior acesta se va răspândi şi către alte modele din gama Opel. Un alt element important îl constituie noua transmisie manuală cu 6 trepte, care va fi cuplată la acest propulsor! În sfârşit Adam ROCKS aduce în familia Adam un substrat tehnic demn de designul său!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter