Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele schiţe ale noii generaţii Audi TT

21 Februarie 2014 - 10:09
Ilie Toma
Primele schiţe ale noii generaţii Audi TT
Audi a confirmat oficial că va aduce noua generaţie a lui TT la apropiatul Salon Auto de la Geneva. Ei bine, dacă partea frontală a modelului aminteşte de ultimele concepte sportive ale mărcii din Ingolstadt, atunci spatele aduce, paradoxal, o nostalgie a formelor primei generaţii TT, lansată în 1998 şi desenată atunci de către preşedintele actual KIA, Peter Schreyer.

Faţa noului TT aduce o mutare a poziţiei emblemei Audi de pe grila single-frame pe capotă, în maniera lui R8. Şi asta pentru că grila a devenit mult mai suplă şi mai colţuroasă. Pe lateral există prize mari de aer, grilate de nişte linii unghiulare. Acelaşi motiv unghiular e prezent şi în blocurile optice.

Am putea asista în următoarele luni şi la lansarea noii generaţii Audi R8, proiect aşteptat de ceva timp şi amânat de oficialii Audi pentru restilizare şi perfecţionare. E foarte posibil ca noile linii de design aduse de Audi TT să se regăsească într-o formă mai agresivă şi pe Audi R8, modelul TT devenind astfel un „baby R8”. Producătorul german a „scăpat” în comunicatul oficial despre noul TT intervalele de consum mediu ale viitorului R8, fapt care demonstrează pregătirile avansate pentru lansarea viitorului R8. Conform informaţiilor „scăpate”, viitorul R8 va indica valori ale consumului mixt cuprinse între 12.4 şi 14.9 litri/100 km.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter