BMW 760Li V12, cu peste 10 kg de argint la bord, surprins pe viu de redacţia noastră!
12 Martie 2014, 08:41
Într-unul din spaţiile intime şi private
ale Salonului Auto de la Geneva se
ascundea, ferit de ochii mulţimii, un
exemplar unic BMW 760i, creată în
cadrul programului BMW
Individual, în colaborare cu
argintarii iscusiţi de la Robbe
& Berking. Aşa că redacţia noastră a
avut onoarea să-l surprindă pe viu
într-o serie de imagini.
Maşina a primit peste 10 kg de
argint de marca 925, care
abundă atât la interior, cât
şi la exterior. Materialul nobil
se regăseşte pe calandru, pe
elementele de decor ale
arpilor şi portbagajului,
pe fâşia barei de
protecţie spate
şi chiar pe
gurile de eşapament. La interior totul ia o amploare şi mai mare, inserţiile obişnuite fiind înlocuite cu cele din argint, tocite după o tehnică specială extrem de complexă. Nu lipsesc nici paharele de argint pentru ocupanţii locurilor spate.
Bavarezii ţin în secret preţul final al acestei creaţii, dar unele zvonuri ne-au şoptit că acesta l-ar depăşi pe cel al
unui Rolls-Royce Ghost EWB bine echipat...
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
8
4,218
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (9)
blanco
Chişinău
la 12 Martie 2014 - 13:20
mașină făcută direct pentru țigani, extrem de desgustător. Parcă e folie de staniolă la preț exagerat. Dezamăgire totală
5
3
Ion
Chişinău
la 12 Martie 2014 - 15:52
Comentariu marcat ca spam. Afişează comentariul
7
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 12 Martie 2014 - 18:03
Kiar si daca e argint si multi ar spune ca e pentru nu stiu cine... masina arata destul de frumos si elegant, deoarece cei de la BMW au pus mintea in miscare kind au ales ceea ce va servi baza "Individual"-izmului si ca acest argint il mai poti konfunda ku cromul la prima vedere si nu arata asa dezgustator cum ai purveriza kiar si un strat de un deget grosime din aur de cea mai mare proba.
1
6
Viorel
Chişinău
la 12 Martie 2014 - 20:28
Las' ca o sa aiba ce fura hotii. Pentru asa o masina ar trebui inclus in echiparea de baza geamuri blindate (nu doar laminate) si un sistem de inchidere cu o alarma foarte sensibila, pentru a preveni atat efractia in automobil, cat si furtul elementelor de argint din exteriorul masinii. Dar cred ca cel mai bine ca proprietarii acestor masini sa-si angajeze si garda de corp care vor pazi masina in permamenta. :-)
0
1
Mihail
Chişinău
la 12 Martie 2014 - 20:52
Viorel la masina aceasta trebuie 2 canareisi in fata si 2 in spate si viteza minima 70 km/h .... si din garaj blindat in garaj blindat! numa cu o siguranta ca a lui Putin sau Obama va raminea BMW neatins!
2
1
Mihail
Chişinău
la 12 Martie 2014 - 20:53
oricum nu criticati ca nu are sens... BMW e o companie care produce (ofera) si atita timp cit exista cererea ei isi fac treaba! ....
2
2
dima
Chişinău
la 12 Martie 2014 - 21:42
masina e facuta pentru oameni cu gust rafinat care nu iubesc sa i se puna in masina plastic colorat sub metal sau lemn, ei vor materiale naturale si sint sigur ca va fi procurata in prima zi de auction, nemtii nu stiu ca in Romania tiganii iubesc tot ce straluceste si cu siguranta nici nu au luat asta in seama:))))))) iar daca sa ne gindim 10 kg de argint nu mai sint asa multi bani, la noi de exemplu 1gr costa in jur de 10 lei, mie imi pare ca tapitaria din piele costa mai mult:)))))
1
4
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 13 Martie 2014 - 19:54
Viorel: crezi ka cel ce isi kumpara asa masina, traieste la blok si o lasa la scara? :)
0
1
Robert
Bucureşti, România
la 13 Martie 2014 - 23:58
Ei aici aveti foarte mare dreptate baieti. Bolidul acesta ultra-luxos chiar este luxos, si nu zic asta doar ca sa laud ''puterea lui D-zeu'' , ci eventual sa laud intelectualul unui posibil viitor client cu demnitate de invidiat in ale ''muzicii moderne'' . Daca ambianta de la interior ii se pare putin plictisitoare, nu-i bai, doar acest bord disproportionat apare chiar si pe seria 5, 5GT, X6, s.a.m.d. Toate bune si frumoase, insa aceasta ambianta ''primitiva de aur regesc'' nu poate fi consolata decat cu un superb CD ( Compact Disc ) -Manele, care impreuna cu Bang & Olufsen vor face o treaba excelenta, nu mai lipseste decat curcanul cu cap de urs conducat acest bolid ultra-fantastic evident cu mainile atarnate pe geam ( sa se vada aurul de 28k si ghiulul) imbracat in maieu si cu slapi in picioare, fredonand pe sistemul '' OOO viata mea.....mama ce masinaa am ''
4
5
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!