1,000 km într-un week-end prin Moldova – aventurile unui câştigător al unei Skoda Yeti gratis, pe week-end
3 Aprilie 2014, 19:26
V-am tot spus în ultimele săptămâni că distribuitorul oficial Skoda în Moldova desfăşoară o campanie inedită până la sfârşitul lunii aprilie, în cadrul căreia, în fiecare săptămână un câştigător primeşte o Skoda Yeti, gratis, pe week-end, cu combustibil în rezervor. Pentru a avea şanse de câştig nu e nevoie decât să mergeţi în showroom-ul Skoda din Chişinău să vă înregistraţi în lista de doritori, iar la finele fiecărei săptămâni este desemnat aleatoriu un câştigător.

Roman Chirilici a fost cel care a
câştigat maşina pe week-end
săptămâna trecută. Şi-a adunat încă
trei prieteni şi şi-au făcut programul
pentru un week-end în mişcare
continuă prin Moldova. Roman este
în prezent posesorul unui Mercedes-
enz M-Class de primă generaţie,
având alte câteva maşini anterior. Acum se gândeşte tot mai mult că ar fi cazul să facă trecerea la o maşină nouă şi practică, dar nu ar vrea să renunţe la poziţia de SUV de la volan şi la toate atributele practice ale unei asemenea caroserii. Aşa că Skoda Yeti e una din opţiunile principale analizate de el. A efectuat câteva teste drive de scurtă durată anterior la vreo trei distribuitori din Chişinău, iar atunci când a aflat de campania celor de la Skoda, s-a gândit că ar fi pentru el o ocazie perfectă de a cunoaşte mult mai aproape maşina. Atunci când a fost contactat pentru a i se comunica faptul că tocmai a fost desemnat câştigător, şi-a sunat prietena şi alţi doi prieteni apropiaţi pentru a-i anunţa că toţi patru voi avea un week-end special.

Fiind originar din oraşul Bălţi, Roman nu putea omite oraşul copilăriei sale de pe harta aventurilor de week-end.
A vizitat, aşadar, Bălţiul, Rezina, Saharna, iar în noaptea dintre zilele de sâmbătă şi duminică a înnoptat la hotelul unei vinării renumite din Moldova. După cum ne-a relatat chiar Roman, a fost o experienţă fantastică pentru el. „Bagaje, prieteni, aventură şi 1,000 km parcurşi prin Moldova într-un week-end superb! Ce poate fi mai frumos? Iar maşina asta e minunată pentru orice peisaj şi drum din Moldova, se descurcă oriunde!”

Am vrut să aflăm mai multe despre impresiile lui Roman Chirilici după cei 1,000 km parcurşi cu Skoda Yeti 2.0 TDI 110 CP, aşa că l-am luat la întrebări mai departe.

„Ştiţi, poate pările mele de şofer nu vor fi tocmai profesioniste, dar vă voi relata aşa cum am simţit eu maşina. Mi-a
părut foarte puternică, motorul ei diesel are întotdeauna rezervă de putere, care te împinge în scaun când apeşi pedala acceleraţiei. Mai ales dacă circuli cu viteze normale, de până la vreo 120-140 km/h, puterea îţi este mai mult decât suficientă. A fost şi destul de eficientă – prin oraş când am mers prima noapte am avut un consum de vreo 8 litri la sută fără a fi foarte grijuliu
cu regimul de condus, iar la traseu am obţinut o medie de 6 litri la sută, care pe mine m-ar satisface perfect ca un posesor. Mi-a plăcut cum circulă pe şosea, cum se ţine pe drum, cum inghite gropile drumurilor noastre. Apropo, am avut o pană la o roată prin satele prin care am trecut. Am coborât, am văzut care e situaţia, şi am vrut să schimb roata. Când am
scos roata (stânga spate, n.r.), am văzut suspensia spate, ce braţe groase şi rezistente are. Aşa maşină va ţine mulţi ani pe drumurile noastre. M-am uitat şi în faţă, totul pare la fel de rezistent şi cu rezervă. Mi-a plăcut şi cât de confortabilă este şi spaţioasă, chiar şi prietenii mei pe bancheta spate s-au simţit bine pe tot parcursul călătoriei noastre. Ştiţi, chiar n-aş
putea să vă spun vreun neajuns, mi-a plăcut într-atât de mult, încât m-a convins că e cea mai bună alegere pe care mi-aş putea-o dori din rândul automobilelor noi. Sper că momentul în care chiar mi-o voi cumpăra nu e departe!”

Profesioniste sau nu, noi credem că părerile unui om entiziasmat de o maşină sunt de multe ori chiar mai valoroase pentru toţi ceilalţi, aşa că l-am rugat să ne ofere şi câteva din pozele făcute de el pe parcursul week-end-ului prin locurile pe care le-a vizitat cu Yeti, pentru acest articol. I-am urat, desigur, lui Roman să-şi realizeze visul cât mai curând, revenind la volanul unui Yeti în calitate de proprietar şi l-am invitat să pozeze lângă maşina pe care tocmai o adusese înapoi la showroom-ul Skoda Chişinău, dar şi să ne
viziteze în continuare site-ul. Maşina
de test, apropo, are logo-ul
PiataAuto.md pe ea, ori publicaţia
noastră este partener media al
întregii campanii promoţionale, iar
toţi vizitatorii site-ului nostru sunt
invitaţi în mod special să meargă în
showroom-ul Skoda pentru a-şi
manifesta dorinţa de a primi un
Yeti gratis, pe week-end. Chiar dacă
numai unul din cei înregistraţi în
fiecare săptămână ia maşina
acasă pe week-end, ceilalţi au
oricum şansa de a face teste drive
mai scurte, sau de a participa,
eventual, următoarea săptămână!
Deci, daţi fuga în showroom-ul
Skoda din Chişinău! Puteţi chiar
menţiona că sunteţi un vizitator fidel
al PiataAuto.md şi cine ştie, poate
pilele destinului vă favorizează să
deveniţi câştigător! :)
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
4
3,745
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (43)
Igor
Chişinău
la 3 Aprilie 2014 - 20:55
aista gonea ca nibunu pe M2 spre Chisinau?
1
0
salaria
Chişinău
la 3 Aprilie 2014 - 21:40
Dupa cum afirma: "Mai ales dacă circuli cu viteze normale, de până la vreo 120-140 km/h.." cred ca asta era ;)
1
2
Igor
Chişinău
la 3 Aprilie 2014 - 22:15
2.2 CDI, motor din 2008, prin oras, mergind dinamic, nu ca pensioneru, papa 7.6... pe traseu, la 120-140 papa 5.3-5.4... cum mergea el ca i-a dat 8 si 6 la motor de 2 litri si 110 cp?
1
0
Vetrici
Chişinău
la 3 Aprilie 2014 - 22:26
Eu cu masina asta am scos 4.7 l/100 km în afara orașului cu viteză de 90-110 km/h.
1
3
Robert
Bucureşti, România
la 4 Aprilie 2014 - 01:08
Comentariu marcat ca spam. Afişează comentariul
6
0
Robert
Bucureşti, România
la 4 Aprilie 2014 - 01:13
Comentariu marcat ca spam. Afişează comentariul
6
0
GRED
Chişinău
la 4 Aprilie 2014 - 08:15
Pentru Skoda e un rezultat foarte bun.
Igor> Eu cu cutie manuala 2.2 CDI scot 4.3 - 4.5 la suta de km cu pneuri de vara si 4.8 - 5.0 cu pneuri de iarna :) Asta deja de 5 ani la rand asa ca am toate motivele sa te cred.
0
1
GRED
Chişinău
la 4 Aprilie 2014 - 08:19
Robert> Tinerii indragostiti nu procura Skoda Yeti :)
0
1
asdfasdfas
Altai, Mongolia
la 4 Aprilie 2014 - 11:02
Niciodata nu am inteles de ce in review-urile (text, video) facute in Moldova e OK sa scrii ca ai incalcat, si mai ales sa zici ca e viteza normala :) viteza normala (legala) e 90 si normal poti sa mergi cu 99, cu 100 e deja incalcare.

"Mai ales dacă circuli cu viteze normale, de până la vreo 120-140 km/h, puterea îţi este mai mult decât suficientă."
Articol CCA 236(2) si 236(3) amenda 600-1000 lei si 4-5 puncte de penalizare.


Referitor la Mercedes si motoarele diesel 220cdi, eu am scos 4.7l/100km in afara orasului cu cruise setat la 99 km/h.
0
2
Petru Amihalachioaie
Chişinău
la 4 Aprilie 2014 - 11:21
Azi dimineata m-am inscris si eu la aceasta tombola. Sper sa fie cu noroc. :)
0
0
Olga
Chişinău
la 4 Aprilie 2014 - 12:04
Tre de tinut cont ca sa facut test drive pe auto nou, consumul real se va arata doar dupa rodaj (asa numita "обкатка"). Am avut ocazia sa conduc cateva zile un Yeti 1.2 TSI, benzina, cutie automat. Am ramas impresionata, iute, usor de manevrat, sigura la drum. E perfecta pentru mine :)
0
2
Igor
Chişinău
la 4 Aprilie 2014 - 13:58
Gred, la mine tot e manuala... 6 viteze...

ca pensionerul am scos si eu prin oras 6.7... si pe traseu, daca strict 90-100 de km/h -- 4.9
1
0
Viorel
Chişinău
la 4 Aprilie 2014 - 15:35
Robert_01, referitor la izolatia fonica, cam toate masinile din clasa compacta (din care si Yeti face parte) nu exceleaza la acest capitol. Iar soptitul la ureche in timp ce conduci este un lucru cam periculos, nu crezi?
Despre consumul de ulei la motoarele VAG se stie, 2.0 TDI CR se pare ca a mostenit aceasta problema de la vechile 1.9 si 2.0 TDI PD (1.9 TDI non-PD nu sufera de aceasta problema).
Eu nu as merge pe ideea achizitionarii unei Skoda Yeti, intrucat consider ca nu prea se incadreaza in categoria SUV-urilor, ci mai degraba este un monvolum compact cu garda la sol putin mai ridicata decat la un autoturism.
1
2
Vetrici
Chişinău
la 4 Aprilie 2014 - 17:15
A venit moara stricată.
:)
1
2
Robert
Bucureşti, România
la 4 Aprilie 2014 - 21:05
@Viorel, cu toata stima!.....si evident ''ghilimelele de rigoare'' ( pt faza cu soptitul )

Skoada Yeti este o masina fantastic de stearsa si plictisitoare, ca oricare model Skoda de altfel. Masinile lor nu au pic de personalitate incadrandu-se intr-o nota de design anosta si plicticoasa, pur si simplu sterse. Motoarele sunt aceleasi ca si pe VW , adica deosebit de slabe din punct de vedere longeviv.. Cat despre clasa compacta.......sorry dar gresesti. Lexus CT200H face parte din clasa compacta PREMIUM, deci o masina foarte silentioasa si bine antifonata.

@Vetrici, ceva on topic ai ? Daca nu, comenteaza pe PA si PA PA.......si aranjaza-ti frunzele de palmier ca-ti iese ghinda la vedere.

Toate cele bune dragilor !
4
0
Igor
Chişinău
la 4 Aprilie 2014 - 22:08
bai, omule... iti iai negative de la care si cui nu-i lene/// rominule... chiar ii asa greu sa intelegi ca NU TE SUPORTA LUMEA AICI!!! ai un pic de demnitate si pleaca odata... is 10000000 de site-uri auto in ro!... lasa-ne in prostia, incompetenta, lipsa de gramatica, frunze de palmier si ce dracu mai vezi aici, IN PACE! DU_TE , way, omule odata de aici!!!

cit dracu ai sa mai poluezi site-ul asta??? c

CIND O SA DISPARI DE AICI SI O SA SCAPAM DE TINE???? macar spune cind, ca sa stiu sa nu mai citesc comentariile!

dispari odata mai!!! DISPARI!
1
1
Robert
Bucureşti, România
la 4 Aprilie 2014 - 22:46
Limbaj de ''hipster'' asudat la +20 de grade cu slapi in picioare si care rumega seminte......seara te dai cu E3jn ( oua) sa araati ca ai p*tza mare. Nu ma mira.....limbajul tau descreieral mi-aduce aminte de cocalarii din afara Bucurestiului. Poate nu-ti dai seama, dar halul in care rabufnesti te caracterizeaza perfect. Nici eu nu puteam scrie mai bine despre tine. Ca sa nu spun ca n-ai nici macar bunul simt sa-ti pui numele complet : Igor Hlopeţchi. Comentariu de "calitate" facute de un om de "calitate" la o masina pe masura. Priceless.

@adminul, Stiu, libertatea de exprimare e garantata si e dreptul fiecaruia dar putina decenta n-ar strica. Cititnd comenturiul de mai sus al ''cumatrului'' am convingerea ca nu e vorba doar de rautate/invidie/etc ci si de lipsa unui coeficient de inteligenta general acceptat.Toate cele bune!
5
0
Vetrici
Chişinău
la 7 Aprilie 2014 - 12:47
Domnule Robert,
de fiecare dată cînd cineva de pe site își dă cu părerea tu fiind educat și înțelept îl faci una cu pămîntul, de parcă doar părerea ta personală contează. fiecare comentează din propria experiență, spre exemplu eu așa fac, iar dacă nu știu nu comentez. te rog mult săți filtrezi mesajul adresat celor care comentează.
+1 pentru PA că în sfîrșit iați făcut o avertizare.
1
3
Robert
Bucureşti, România
la 7 Aprilie 2014 - 14:07
@Vetrici. Eu sunt cat se poate de calm. Am devenit destul de ingaduitor, pacifist si calm in ultima vreme si sigur ma voi mentine mereu in forma, dar unele injurii chiar nu le suport.

In rest eu vb din experienta, doar am studiat '' Scoala Masterala de Excelenta in Economie si Business a ASEM''. Toate cele bune.
2
0
Vetrici
Chişinău
la 7 Aprilie 2014 - 16:32
:D chiar m-ai făcut să scot un zîmbet, presupun că ai văzut și unde lucrez.
sunt mîndru că am terminat facultatea și da vb din experiență.
1
0
Dorin Ciobanu
Lugano, Elveţia
la 7 Aprilie 2014 - 16:52
Igor:Lasă-l în pace acest "domn",cu el e mult mai interesant.
1
1
Robert
Bucureşti, România
la 7 Aprilie 2014 - 18:05
Domnule ( fara ghilimele )Pedro Vetrici, chiar nu stiu despre ce vorbiti. Eu am raspuns din experienta mai sus, adica asa se numeste institutia de invatamant la care am studiat eu in Bucuresti. Toate cele bune !

PS: Astept cateva raspunsuri mai elaborate din partea ta, domnule ''manager'' . Cum merge vanzarea de Skode ? :D :D
3
0
Robert
Bucureşti, România
la 7 Aprilie 2014 - 18:09
PS2 : Nu trebuie sa ai diploma de bac ca sa vinzi masini......
4
0
Vetrici
Chişinău
la 7 Aprilie 2014 - 18:45
@Robert.
după cum știu eu ASEM este in moldova, M-ul de la capăt înseamnă Moldova, iar la București este ASE.
Vînzările merg Superb, multumesc că ești drăguț și ai întrebat.
Skoda după vînzări în RM este pe locul 2, după Dacia, știi tu, prețul joacă rolul principal la noi.

vezi tu, Bacu și școala masterală te ajută nu doar să vinzi, te ajută să fii om, să nu rămîi la stadiul de manelist incurabil, să nu te lași zombat, să înțelegi că sunt Filosofii diferite a constructorilor de mașini.
0
2
Olga
Chişinău
la 8 Aprilie 2014 - 12:13
Oare numai mie mi se pare ca d-ul Robert_01 compara 2 auto de categorie si clasa absolut diferite? SUV si un hibrid Compact care e si de 2 ori mai scump decat Yeti. E cum ai pune in ring 2 boxeri, dintre care unul de greutate usoara si altul semigrea. D-le Robert_01, lasati comentarii la tramvai, ca nu cred ca va folositi de alte mijloace de transort :)
1
2
Robert
Bucureşti, România
la 8 Aprilie 2014 - 13:27
D-le/na Olga ( femeie sau barbat ?!?)......ai citit pe sarite comentariile mele nu-i asa ? Afirmatia mea se referea strict la citatul '' cam toate masinile din clasa compacta nu exceleaza la acest capitol'', drept urmare am dat exemplu de o masina compacta premiu. Fii mai atent(a) data viitoare inainte sa vii cu afirmatii de acest gen.

A propos : Spre ''cultura matale'' Skoda Yeti, nu este un SUV, ci un Crossover .

Crossover= Maşini capabile pe şosea şi pe macadam. Numai bine, si nu o mai arde cu japca ca te i-a ''militia''.
3
0
Olga
Chişinău
la 8 Aprilie 2014 - 13:33
ma faceti sa rad in hohote, d-lu Robert_01. Merci p/u dispozitie :)
1
1
Olga
Chişinău
la 8 Aprilie 2014 - 15:36
O lectie speciala p/u d-ul Robert_01. Exista o clasificarii europene a automobilelor: A, B, C, D, E, F, S, M si J sau SUV in care se includ Crossover-ele. Spre dezamagirea "matale", sunt femeie, si n-ar strica "matale" o lectie de cultura.
1
1
alexandrina
Chişinău
la 8 Aprilie 2014 - 16:24
am avut si eu onoarea sa ma aflu in skoda yeti in timpul test driveului, pe M2 ku o viteza normala de 120-140 km...si ce pot sa spun?! nu se simte! se adapteaza ushor drumului si viezei date!
0
1
Robert
Bucureşti, România
la 8 Aprilie 2014 - 16:44
Nici tie nu ti-ar strica o lectie de gramatica.........

Citez : ''Exista o clasificarii europene a automobilelor''. Am incheiat citatul .Succes domnisoara !
3
0
Robert
Bucureşti, România
la 8 Aprilie 2014 - 16:48
PS : Imi cer scuze daca ti-am raspuns mai aicid in comentariul de mai sus. Eu spre deosebire de baieti, cu domnisoarele comunic mai ''prieteneste'' . O zi nemaipomenita domnisoara !
3
0
Olga
Chişinău
la 8 Aprilie 2014 - 17:10
Cu gramatica la mine totul e bine. Sorry, am scris in graba, pe semne lacrimile de atita ras mi-au furat gandul de formulare a frazei. Merci, asemenea, numai bine :)
1
1
alexandrina
Chişinău
la 8 Aprilie 2014 - 17:15
D-nul Robert/ "matale"
Chiar ma intreb...voi in Romania nu aveti cu ce va ocupa? Stai toata ziua si sustii o idee timpita de a ta, intr-un chat care spre marea ta dezamageala nu a fost deloc creat pentru tine! Ia incearca sa mai iesi pe afara....sa vezi ce timp frumos e!
1
3
alexandrina
Chişinău
la 8 Aprilie 2014 - 17:17
dezamagire* cer scuze T9
1
1
Robert
Bucureşti, România
la 8 Aprilie 2014 - 17:57
Relax fetelor, va dati singure de gol......Recunoasteti macar ca lucrati la Skoda si sunteti platite la suta de comentarii........Asa ceva....... :D :D :D :D . Si @alexandrina, daca tot te duce grija ce fac eu in RO , iti voi raspunde . Sunt zile in care doar stau pe scaun la birou si primesc comision, zile care stau acasa . Toate cele bune !
3
0
alexandrina
Chişinău
la 8 Aprilie 2014 - 18:26
@Robert_01 incearca si sa lucrezi citeodata...nu numai sa stai "in" si nu "la" birou pe scaun! Daca Skoda ar avea un director ca tine poate ca si am lucra fiind platite la suta de comentarii! La moment participam la discutie deoarece la rindul nostru am impartit emotiile test-driveului ku cistigatorul si nicidecum nu pentru ca lucram la aceasta companie
1
2
Robert
Bucureşti, România
la 8 Aprilie 2014 - 18:50
Perfect de acord, nu te retine nimeni sa iti exprimi parerile pro si contra, dar fa'o cu referire la subiectul in cauza nu la adresa oamenilor. Daca nu ti-a placut parerea mea referitoare la acest model, ai tot dreptul sa imi eviti postarile. Nu stiam ca feedback-ul negativ fata de un model al unui producator inseamna ca ''sustin o idee timpita'' , dar fiecare poate intelege ce vrea. E drept ca toti avem slabiciuni pentru o anumita marca sau marci si unele persoane chiar investesc bani si timp in aceasta pasiune care este automobilul, numai ca anumite drepturi vin cu o responsabilitate, iar in cazul de fata, inseamna mai multa moderatie si mai putina contra argumentare cu cei care isi sustin propria opinie. Nu vreau sa o zic cu parere de rau, imi plac oamenii care sunt pasionati de masini, mai ales cand vad acest lucru din partea fetelor ( lucru foarte rar ) . Numai bine !
3
0
alexandrina
Chişinău
la 8 Aprilie 2014 - 19:05
prin "sustii o idee timpita " am avut in vedere tactica de a contra parerile celorlalti participanti si nicidekum nu cea de ati exprima parere proprie!
1
1
Robert
Bucureşti, România
la 8 Aprilie 2014 - 19:10
''tactica de a contra parerile celorlalti participanti'', a fost survenita de un raspuns la adresa celor care credeau ca imi vor schimba parerea cu pasaje gen : ''referitor la izolatia fonica, cam toate masinile din clasa compacta, nu exceleaza la acest capitol'' s.a.m.d.
3
0
Robert
Bucureşti, România
la 8 Aprilie 2014 - 19:13
PS :Cititi mai bine comentariile inainte sa veniti cu concluzii pripite.
3
0
Olga
Chişinău
la 9 Aprilie 2014 - 09:38
Amuzant, vad ca d-ul Robert nicidecum nu se poate impaca cu gandul ca l-a facut praf o domnisoara. Cu acelasi succes pot sa spun ca lucrati la Lexus )))
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 9 Aprilie 2014 - 14:07
Domnisoara Olga, frumoase comentariile de tip advertorial...........tot inainte ))))))
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 9 Aprilie 2014 - 14:16
PS: Daca as fi lucrat la Lexus, sigur m-ar fi concediat. Nu de alta, dar eu nu am ''talent'' asa mare ca voi domnisoarele, in comentarii de tip ''advertorial'' :)))))))))
1
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!