De astăzi, mult mai simplu! PiataAuto.md poate fi accesată şi la adresa scurtă PA.MD!
24 Aprilie 2014, 17:26
Am observat de nenumărate ori în comentariile Dvs. utilizarea scrisă a formei PA.MD pentru PiataAuto.md. E o abreviere firească pentru numele site-ului, care şi-a început istoria încă în 2004, axat doar pe segmentul anunţurilor auto. Între timp ne-am dezvoltat şi ne-am coagulat tot mai puternic în primul rând ca o entitate de presă auto, curpinzând întreg spectrul de interese ale pasionaţilor, posesorilor sau viitorilor posesori de maşini (din fericire cele trei roluri nu se exclud reciproc). Dacă ar fi să-i numărăm o singură dată pentru întreg anul trecut pe fiecare dintre pasionaţii auto din Moldova, care ne-au vizitat site-ul, am ajunge la aproape jumătate
de milion de conaţionali de-ai noştri! Ca să nu mai vorbim că mai mult de o treime din acest număr sunt vizitatori fideli, care vizitează site-ul foarte frecvent!

Aşa că ne-am decis să facem un pas firesc pentru a vă uşura Dvs. tuturor accesarea site-ului nostru, dar şi pentru a uşura comunicarea verbală a denumirii oricăror pieteni ai Dvs. Nu mai sunt necesare precizările referitoare la „Ţ”-ul din denumire sau la cei doi „A” alăturaţi. Acum totul e mult mai simplu – PA.md! De astăzi, PiataAuto.md poate fi accesată şi la adresa scurtă pa.md, varianta piataauto.md rămânând în continuare
valabilă! Deocamdată, denumirea noastră „oficială” rămâne PiataAuto.md, dar totul depinde în viitor de cât de mult vă veţi obişnui Dvs. cu denumirea scurtă PA.md. Cine ştie – Dvs. ne-aţi motivat să iniţiem adresa PA.md, poate decidem împreună cu Dvs. şi simplificarea denumirii oficiale?

Staţi pe aproape, pentru că în viitorul apropiat vă vom cere părerea despre mai multe îmbunătăţiri pe care urmează să le aducem site-ului!

Vă mulţumim că ne sunteţi alături!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
3
3,529
COMENTARII (18)
Volkswagen
Bălţi, Moldova
la 24 Aprilie 2014 - 17:32
Mereu îmi era interesant,cîți useri care scriu comentarii sînt înregistrați pe site?
1
5
salaria
Chişinău
la 24 Aprilie 2014 - 17:50
Cred ca toti care lasa comentarii sunt de facto inregistrati..
Si mie mi-i interesant citi user-i are site-ul..
1
3
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 24 Aprilie 2014 - 18:37
Useri înregistraţi în total pe site sunt peste 13,000 (pentru comparaţie prietenii noştri de la Unimedia declară un număr de peste 21,000 utilizatori înregistraţi). Cu statut de comentatori dintre ei - vreo 3,000, toţi utilizatorii care au comentat vreodată pe site în versiunea tehnică curentă sunt înregistraţi, pentru că altfel nu se poate comenta. În mod tradiţional există un număr majoritar de vizitatori, unii dintre ei extraordinar de fideli, care nu comentează niciodată sau o fac foarte rar, fie din lipsă de timp, fie din dorinţa urmăririi conţinutului site-ului fără a lăsa vreun comentariu. Ei sunt la fel de preţioşi pentru noi, dar, totuşi, le suntem recunoscutori celor care se implică şi comentează :) Statisticile istoriei site-ului spun că peste 2.2 milioane de moldoveni au vizitat cel puţin o dată site-ul, iar vreo 200,000 dintre ei o fac foarte frecvent :) Deci, vă suntem tuturor recunoscători!
1
8
asdfasdfas
Altai, Mongolia
la 24 Aprilie 2014 - 19:21
bravo, not bad, desi cred ca ar fi mai OK sa fie doar un redirect spre piataauto.md, acum daca intru pe pa.md tre sa ma loghez din nou. anyway, nu am problema cu scrisul site-ul, in google chrome ca sa intru pe piataauto.md trebuie sa tastez P si enter :)

Se poate folosi pa.md, sa fie cu short link-uri spre piataauto.md de exemplu:
pa.md/111 -> http://piataauto.md/Stiri/2014/04/De-astazi-mult-mai-simplu-PiataAuto.md-poate-fi-accesata-si-la-adresa-scurta-PA.MD/ :)
1
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 24 Aprilie 2014 - 20:48
Super...!!! Unicul site automobilistic dim Moldova de pe care ma informez. Sunteti BRAVO! SUCCES!!!
1
2
FIFA
Chişinău
la 24 Aprilie 2014 - 20:53
Oho, de vreo 5 ori mai multi vizitatori decit presupuneam eu, bravo.
Ma bucura faptul ca veti cere parerea noastra inainte de a schimba ceva.
1
1
GRED
Chişinău
la 24 Aprilie 2014 - 21:29
BRAVO PA!!!

Sper in curand sa trecem peste toate problemele societatii si oamenii sa caute PA in loc de Unimedia!!!! Sa avem o societate mai putin politizata si mai preocupata de cotidiene gem masini apartamente etc.. !!!

Tin pumnii pentru voi!!!
1
1
dima
Chişinău
la 24 Aprilie 2014 - 21:36
Sint sigur ca aveti in planuri si o emisiune TV, ar fi bine sa o faceti ca nu avem nici una buna la noi, toate care sunt, sunt de ...., mai ales Autoexpert, o rusine nu emisiune, a lui Mihalache ceva mediu insa are vocabularul cam mic, aceleasi cuvinte repetate intruna, Potorac mai are de invatat insa aduce masini bune in emisiune si lasa proprietarii sa vorbeasca, un mare plus dupa mine:), succes in continuare!
1
3
Delfin
Duisburg, Germania
la 25 Aprilie 2014 - 00:13
Da.... ma bucur! PA nu sta pe loc...... se dezvolta mereu.... Asa trebuie sa fie: sa aiba urechea deschisa la nevoile, cerintele publicului....... Ma mir chiar cat de des apar testele Drive. Acest lucru indica ca baietii muncesc si calitatea e destul de buna! Bravo... Cred ca aprecierea des sufera in societatea noastra... Intr-adevar pe cei care merita, haideti sa-i apreciem,.... fac un lucru frumos!


Draga redactie PA!!!!

Pe viitor am vrea sa vedem mai des:
1. Teste comparative. (de exemplu uitati-va la colegii vostri din Germania: AUTOBILD.de fac des comparative si nu se tem ca vor supara vreun producator Auto daca produsul lor ia locul 2 sau 3. E un lucru firesc.)
2. Teste cu Van-uri (masini cu 7 sau 8 locuri). In SUA categoria asta e foarte intrebata fiindca e practica. Poate va fi si la noi mai iubite daca vor fi mai multe Teste cu ele.
Multumim anticipat!
0
2
Petru Amihalachioaie
Chişinău
la 25 Aprilie 2014 - 08:45
PA - ca să fie totul minunat, eu vă sugerez să mai implementați două lucruri:
1. Când noi comentăm, niciodată nu știm dacă s-a mai comentat sau nu la știrea respectivă. Trebuie să ținem minte numărul de comentarii (atât timp cât ne aflăm pa pagina de acasă și vedem acest număr) sau nemijlocit trebuie să accesăm știrea și să vedem dacă sunt schimbări sau nu. În lumea Facebook-ului și a "push-ului", cred că ar fi binevenit pentru noi, utilizatorii, să ne apară undeva în colț notificare că s-a comentat acolo unde am comentat și noi sau măcar pe mail să vină o înștiințare. :)
2. De dezvoltat o aplicație mobilă. Și dacă o veți dezvolta pentru iOS și Android, nu uitați și de bătrânul BlackBerry OS. :))
Oricum, voi știți că sunteți cei mai bravo! ;)
0
2
Petru Amihalachioaie
Chişinău
la 25 Aprilie 2014 - 08:47
P.S. Acolo cineva cerea o emisiune. Eu mă pot ocupa de asta! :)
0
1
jaguar
Chişinău
la 25 Aprilie 2014 - 09:05
BRAAVO PA!!!
Dima:ai spus perfect:)

PS:poate faceti o emisune, veti fi cei mai buni!
0
1
FIFA
Chişinău
la 25 Aprilie 2014 - 09:10
Petru, daca va fi in stilul CAFfilms eu cred ca va fi super interesant ))
0
0
constantin
Bălţi, Moldova
la 25 Aprilie 2014 - 11:13
Si mie foarte mult imi place ideea lui Dima, sper sa o realizati cint mai curind.In rest ce sa mai zic, sunteti pur si simplu BRAVO!!! Tineti-o tot asa.
0
2
Valeriu
Chişinău
la 25 Aprilie 2014 - 12:28
Multa bafta in continuare!
0
1
Petru Amihalachioaie
Chişinău
la 25 Aprilie 2014 - 12:35
FIFA, stilul CAF Films e stilul... anilor de colegiu. Acum e altceva. ;)
0
1
FIFA
Chişinău
la 25 Aprilie 2014 - 13:02
Petru, acum mai exista CAF, care e ultima voastra productie?
0
0
Petru Amihalachioaie
Chişinău
la 25 Aprilie 2014 - 13:18
Hai mai bine acest subiect sa-l trecem pe Facebook, sa nu scriem aici comentarii off-topic. :)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!