Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ingenios sau stupid? Angajaţii Fiat care deţin maşini “non-italiene” şi-au găsit maşinile împachetate

22 Aprilie 2014 - 16:08
Ilie Toma
Ingenios sau stupid? Angajaţii Fiat care deţin maşini “non-italiene” şi-au găsit maşinile împachetate
Mai mulţi angajaţi ai uzinelor Fiat din Torino şi Napoli, care deţin maşini ale mărcilor „non-italiene” şi-au găsit săptămâna trecută vehiculele lor împachetate în peliculă transparentă, cu o inimă frântă pe capotă şi un mesaj care s-a vrut a fi unul promoţional. Mesajul spunea cam următoarele „văzându-te cu cineva străin am rămas cu inima frântă, dar oricum ne gândim la tine”.

Toată afacerea n-a fost pusă la cale de vreun fost iubit, ci chiar de departamentul de marketing a celor de la Fiat, care a iniţiat o promoţie în cadrul căreia oferă reduceri suplimentare de 1,000 de euro la maşini pentru angajaţii săi, pe lângă reducerile semnificative disponibile în regim obişnuit pentru aceştia.

Dacă o mare parte din angajaţii, care şi-au găsit maşinile împachetate, şi le „despachetau” amuzaţi, atunci alţii au fost de-a dreptul iritaţi de gestul colegilor lor de la marketing. Atunci când un tânăr angajat a fost întrebat dacă gestul a fost suficient de convingător pentru a-şi schimba Renault-ul pe o maşină produsă de grupul italian, acesta a spus că ar face schimbarea dacă i s-ar oferi un preţ mai bun, dar nici aşa nu e sigur că şi-ar putea permite eventualele rate de finanţare. „Mi-am cumpărat Renault-ul meu la mâna a doua, iar contractul meu cu Fiat expiră în câteva luni şi sunt nesigur faţă de viitorul meu”, a declarat acesta.

Reacţiile italienilor pe reţelele sociale au fost pe alocuri de-a dreptul furioase. „Cât de cinic este pentru Fiat să-şi ironizeze propriii angajaţi, în timp ce compania îşi mută sediul legal în afara Italiei?” a scris un italian, pe nume Alberto Mora, pe Twitter. Vă reamintim că Fiat se află în acest moment în proces de formare a unui nou grup cu Chrysler, cu sediul legal în Olanda şi cel fiscal în Marea Britanie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter