O nouă tehnologie revoluţionară Volvo: scaune auto expansibile pentru copii
14 Aprilie 2014, 15:42
Acei dintre noi, care au avut de-a face cu scaunele auto pentru copii, vor recunoaşte că manevrele cu acestea sunt de multe ori anevoioase din cauza dimensiunilor, a greutăţii lor şi a inaccesibilităţii elementelor de fixare. Tocmai de aia, cei mai mulţi dintre noi vor lăsa scaunele în maşină chiar şi atunci când copii nu călătoresc alături. Pentru acei dintre noi, însă, care mai au nevoie să mai şi călătorească la distanţe mai mari, cu avionul spre exemplu, după care să urce la bordul unei maşini cu copilul, unde instalarea
unui scaun specializat e obligatorie, toate aceste manevre ar fi generatoare de un adevărat coşmar.

Cei de la Volvo, însă, au conceput o nouă tehnologie, pe care ne-o prezintă astăzi cu mândrie şi care s-ar putea regăsi în curând în magazinele cu scaune auto pentru copii. E vorba de scaunul auto expansibil!

Cu alte cuvinte, scaunul celor de la Volvo se poate dezumfla, elementele sale fiind pliate pe scheletul său, scaunul luând astfel o formă foarte compactă, capabilă să încapă într-o geantă obişnuită de week-end. Dezumflarea are loc cu ajutorul unei pompe speciale integrate, iar un scaun „împachetat” cântăreşte mai puţin de 5 kg. Aceeaşi pompă serveşte pentru umflarea ulterioară a scaunului în doar 40 de secunde, iar scaunul ia din nou forma necesară pentru a oferi o protecţie deplină la bord. Odată umflat, scaunul este amplasat cu faţa spre spatele maşinii, pentru a oferi protecţie maximă copilului. Mai mult ca atât, scaunul va fi conectat în permanenţă cu sistemul multimedia al maşinii sau cu alte device-uri prin conexiune Bluetooth, oferind chiar şi comenzi la distanţă!
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,709
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (4)
GRED
Chişinău
la 14 Aprilie 2014 - 17:21
Ca de obicei punctul forte al companiei!
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 14 Aprilie 2014 - 19:24
cu timpul o sa creeze si mai ceva. Totul se face ca pe trepte, pentru a putea scoate bani!
0
0
salaria
Chişinău
la 14 Aprilie 2014 - 22:12
Favourite brand ;)
0
0
salaria
Chişinău
la 14 Aprilie 2014 - 22:17
Primii care au testat scaunele auto pt copii..
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!