Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: MINI Paceman facelift

23 Aprilie 2014 - 15:45
Ilie Toma
Premieră: MINI Paceman facelift
După ce acum o săptămână MINI a dezvăluit versiunea actualizată a lui Countryman, a venit şi rândul SUV-ului coupe Paceman să treacă printr-un proces de actualizare, deşi lansarea pe piaţă a lui Paceman a avut loc nici doi ani în urmă, faţă de patru ani, cât e disponibil Countryman.

Dacă în cazul lui Countryman spuneam că faceliftul este extraordinar de discret, atunci Paceman aduce şi mai puţine detalii actualizate. Nici măcar calandrul nu a primit linii orizontale cromate, ca în cazul lui Countryman, designerii MINI limitându-se la atribuirea noilor inserţii Piano Black la exterior şi a noilor jante, de culoare gri. Farurile de ceaţă au primit şi aici contururi de LED. Au apărut şi noi nuanţe de exterior – Jungle Green metallic şi Midnight Grey metallic. La interior modificările sunt similare cu Countyman şi se reflectă mai ales la cadranele de bord, care au primit acum o nouă gamă cromatică.

Ca şi în cazul lui Countryman versiunile Cooper S pentru Paceman şi-au sporit puterea de la 184 la 190 CP. Celelalte motorizări au rămas nemodificate, cea mai puternică fiind John Cooper Works Paceman, cu 218 CP la activ.

» Vezi testul drive cu MINI Paceman al redacţiei PiataAuto.md
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (11 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter