Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Rompetrol Moldova vă urează un Paşte fericit şi vă invită de sărbători în staţiile Rompetrol pentru mici surprize!

18 Aprilie 2014 - 11:53
Ilie Toma
Rompetrol Moldova vă urează un Paşte fericit şi vă invită de sărbători în staţiile Rompetrol pentru mici surprize!
Rompetrol Moldova, parte a KazMunayGas International, urează „Paşte fericit” tuturor clienţilor şi celor care petrec sfânta sărbătoare în această perioadă. Cu această ocazie, dorim să vă invităm în staţiile Rompetrol unde v-am pregătito mică surpriză. Toţi cei care vor alimenta cu cel puţin 20 litri de benzină sau motorină, sau 35 litri de GPL, sau vor face cumpărături mai mari de 200 lei în magazinele noastre, vor primi un cadou. Mai multe detalii le găsiţi în staţiile noastre sau pe www.rompetrol.md.

Dorim să vă informăm că în dorinţa noastră de a fi pretutindeni alături de voi, Rompetrol Moldova a deschis în 2013, 13 benzinării noi care sunt caracterizate prin elemente noi de identificare vizuală a brandului Rompetrol. Aceste inaugurări fac parte dintr-un plan de extindere şi modernizare a reţelei de benzinării sub noul concept de distribuţie Rompetrol, la nivel naţional, ca obiectiv fiind prezenţa pe rutele şi în localităţile principale ale Republicii Moldova.

Din cele 57 de benzinării, pe care Rompetrol Moldova le gestionează în momentul de faţă, 25 se află în raza municipiului Chişinău, astfel fiind acoperite toate ieşirile din oraş pentru cei ce vor pleca de sărbători la ţară, iar restul activează în cele mai importante localităţi din Moldova. De asemenea, un număr de 14 staţii sunt prevăzute cu magazine unde puteţi găsi de la cafea, sucuri, dulciuri, snack-uri, până la accesorii auto şi jucării pentru cei mici.

Activităţile de retail ale KazMunayGas International sunt desfăşurate în peste 1.100 puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în ţări precum România, Franţa, Spania, Georgia, Moldova, Bulgaria şi Ucraina.

Paşte fericit alături de familiile voastre! Hristos a înviat!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (1 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter