Le Mans 24h LIVE: cum arată bolidul renăscut Audi cu o zi înainte de marele start (FOTO)
13 Iunie 2014, 21:47
Audi a fost regele la Le Mans în ultimul deceniu, cu numeroase victorii obţinute la început cu motoare pe benzină, apoi motoare diesel, apoi sisteme de propulsie diesel-hibrid. Dar anul ăsta Audi trebuie să înfrunte o concurenţă neaşteptat de puternică de la Toyota şi una foarte ambiţioasă şi de asemenea puternică de la fraţii Porsche. Poate oare Audi învinge anul ăsta la Le Mans? Voi ce credeţi?

E cert că experienţa Audi e una imensă, iar capacităţile inginerilor sunt de-a dreptul fenomenale. După accidentul oribil al bolidului cu numărul 1, inginerilor le-a trebuit o singură zi să reconstituie un alt bolid identic pe baza unei structuri monococ de rezervă şi să-l expună lucios în faţa publicului!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Le Mans
1
2,468
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (3)
FromMoldova
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 23:26
Hai audi
1
0
501STL
Chişinău
la 14 Iunie 2014 - 13:12
aga,dupa cite se vede cam o iau anu asta cei de la TOYOTA,care sunt foarte bine pregatiti,si mai au si o putere fenomenala,ceea ce pe linii drepte o sa faca legea ,oricum bafta tuturor.......
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 14 Iunie 2014 - 21:58
Sper ca anul acesta, standurile sa fie mai dese, fiindca Haudi va avea nevoie de multe ''resuscitari'' la partea de mentenanta :)))))
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!