Pole position pentru Toyota la Le Mans 24h!
13 Iunie 2014, 08:00
Pentru prima dată în istoria cursei de 24 de ore de la Le Mans, un pilot japonez şi-a asigurat râvnitul pole posistion: Kazuki Nakajima, la volanul lui Toyota TS040, cu numărul 7!

Bolidul Toyota, pilotat de Nakajima, a avut astfel cel mai bun timp de parcurgere a unui timp în sesiunea de calificări din acest an, reuşind să parcurcă întreg circuitul în doar 3 minute 21.789 secunde! Cea de-a doua echipă Toyota de la Le Mans va lua startul cursei de pe poziţia 3.

Deci, ambiţia Toyota de a obţine marea victorie la Le Mans în acest an pare şi mai consistentă acum! Cine credeţi că va lua marea victorie – Audi, Porsche sau Toyota?
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, din Le Mans
1
3,101
COMENTARII (26)
jaguar
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 08:32
Greu de zis...
0
0
Valeriu
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 09:23
Sper sa fie Toyota. Dupa cum merg anul asta, asa ar trebui sa fie. Asta daca nu vor aparea incidente si sper sa nu apara.
0
0
GRED
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 09:55
Parerea mea ca va castiga Porsche - dar fie cine-o fi....
De castigat avem si noi - adica tehnologiile :)
0
3
jaguar
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 10:15
Da, si eu cred ca lupa se va da la limita intre Porsche si Toyota.
0
0
Igor
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 11:11
http://auto.mail.ru/article/46863-toyota_otzyvaet_svyshe_2_2_mln_avtomobilei/

eu as las asta pur si simplu aici... mai ales ca sunt pe aici posesori de corolla intre 2000 si 2004
1
0
Valeriu
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 12:23
Important este ca Toyota rezolva eventualele probleme ale clientilor, chiar daca masinile au peste 10 ani vechime. Poate nici nu merita sa faca asta pentru ca in toti acesti ani au avut doar un singur caz, dar sunt inegalabili in atitudine. Bravo lor!
0
1
Valeriu
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 12:25
Un lucru nu inteleg... la nivel mondial se anunta milioane de masini, care se gasesc inclusiv si in tara noastra, iar Continentul tace. De ce oare?
0
0
GRED
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 13:12
Nu cred ca tace - cel putin nu te ia de mana sa te aduca in service. Cred ca daca apelezi oficial cu masina ar trebui sa intri in programul de recall
2
0
Robert
Bucureşti, România
la 13 Iunie 2014 - 14:05
Felicitari Toyota! Un brand de valoare reala care a schimbat atitudinea intregii industrii auto in lume ! Jos palaria, ce a putut sa faca o tara cu ''ZERO'' resurse naturale.


GRED, ei nu tac, ci doar ascund gunoiasul sub presul de la usa :))) ........ Scuza-ma dar nu-s deloc de acord cu tine. Eu ca posesor vreau recall, adica mai bn recunosti ca ai gresit si indrepti greseala, decat sa taci si sa spui ca totul este bine, asta mi se pare cu adevarat profesionalism din partea japonezilor. PS : Ce-i cu Mercedesul C care a luat foc pe A3 in RO ? Imi explici si mie domnisorule GRED ? :))) .......... O masina cu stea in bot ''atat de buna'' sa ia foc de la prima iesire la drum lung catre mare ? mai, mai, mai, bune mai sunt Mertzanele astea, bune rau, in special sa asculti Florin Salam , sa stai cu geamul deschis cu mana scoasa sa se vada lantul de ''cinspe' mii de karate'', cu ochelari de soare la ochi chiar si atunci cand ploua si bineinteles cu un tatuaj la subrat, sa nu iasa in evidenta ''veverita'' :))))
2
0
Robert
Bucureşti, România
la 13 Iunie 2014 - 14:09
PS: Ti-am povestit ce a patit un vecin cu un M-CLASS ? Nu cred ca vrei sa stiiii..........
2
0
Valeriu
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 14:35
GRED, cel putin un anunt pe site ar trebui sa aiba, daca ne respecta tot asa cum ne respecta cei din Tokyo. Asta nu inseamna sa aduci pe cineva de manuta.
0
0
GRED
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 14:48
Robert eu "pro Ivana - da tu din nou pro bolvana!" Mercedesurile in Romania se aprind fiindca salamii arunca tigarile ne-stinse pe banchetele din spate. Acolo tre sa fie scrumierea in masina nu?

Valeriu de acord. Desi eu cred totusi ca e ok daca suni la reprezentanta si vii cu vre-o problema enuntata in recall.
0
2
Volkswagen
Bălţi, Moldova
la 13 Iunie 2014 - 15:25
Robert:Din spusele tale reiese că vecinii tăi au numai Mercedese,îmi pare cam suspect.
PS. De ce nu-i convingi să treacă și ei la japoneze?
0
0
Robert
Bucureşti, România
la 13 Iunie 2014 - 15:44
GRED:

GRESIT, Mercedesurile din RO se aprind datorita ''calitatii gernane deosebite'' si a ''pieselor de vapor Chinezesti'', C-ul a luat foc datorita solicitarii foarte mari ( conform jurnalistilor) , lucru cam sinistru pt un producator de calibru Benz care face si ''BRABUSURI'' super -sportive- super-rezistente ( in teorie ) .

Nu este DELOC, dar DELOC OK sa suni la reprezentanta si ''vii cu vre-o problema enuntata in recall'', fiindca tu ca client nu vei stii DELOC ca masina ta de ''calitate germana irecuperabila'' risca sa fie victima unui recall daca el nu a fst anuntat. Deci Dăăă......... In al doilea rand este LIPSA DE PROFESIONALISM din partea unui brand care lasa la pura intamplare, ''care scapa scapa, care nu pa '' , deci Dăăă.........

VW : ai pus o intrebare care iti face cinste .......bafta !
2
0
Valeriu
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 16:56
Robert, daca nu ai inteles, Continent e dealerul Toyota in Chisinau si tocmai de asta ma mira ca nu au nimik pe site! Asa ca ai zis despre Toyota LIPSA DE PROFESIONALISM!!!
Ia ce-o sa mai sara in sus de bucurie nemtii de pe aici! Asa ca refa cumva comentariul...:D
0
1
GRED
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 18:08
Sorry .. ma refeream intr-adevar la Toyota. Cred ca nici reprezentele din DE nu sunt mai marinimoase...

Robert - Nu solicita MB-urile sa nu ia foc. Lasa mai bine cei din F1 sa-i solicite ca ei stiu cum sa o faca. Altfel o sa dai in bara ca si babuta din USA care se plangea ca masina mai mult de 20 de mile pe ora nu ridica ... doar ca sarmana nu stia ca cutia trecuse in manual si o topise tot timpul in treapta 1. Bafta!
0
0
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 19:59
Centrul Toyota Continent s-a autosesizat la întrebările de mai sus şi ne-a comunicat că recepţionează întotdeauna informaţiile complete despre toate campaniile de recall-uri care ţin şi de vehiculele vândute în Moldova. Producătorul expediază şi lista cu numere de caroserie VIN, care intră sub incidenţa unui recall, iar reprezentanţii distribuitorului contactează proprietarul direct pentru a-l informa despre recall şi a-l invita la service pentru inspecţie şi proceduri de rigoare, toate realizate gratuit. Deci nu se aşteaptă ca proprietarul să vină să solicite ceva, ci distribuitorul contactează proprietarii automobilelor vizate, pentru a se asigura îndeplinirea tuturor recomandărilor producătorului.
0
1
Robert
Bucureşti, România
la 13 Iunie 2014 - 20:02
Pai asta denota capabilitatea ta de a fii coeerent in exprimare. Fii mai atent data viitoare inainte sa arunci laturi pe care altii nu le inteleg/gusta. ''Continentul'', face parte din sfera dealerilor, deci dirijati conform unor caiete de sarcini destul de dure''recall-rilor'', in plus dealerii autorizati Toyota nu au nici un motiv sa te anunte odata ce tu ca posesor primesti prin finante un plic ce prevede acest recall si cauza lui.
Pica para malaiata , in gura lui Fileata........imi retrag dialogul de mai sus, dar datorita acestui ''meserias'' Valeriu care nu e in stare sa specifice cum trebuie a trebuit sa ma contrazic cu GRED......ce le-a mai placut unora scoala.
1
0
Valeriu
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 21:07
Bai, Robert, daca oleacă ai fi cascat ochii vedeai cine este sponsorul PA in deplasarea la Le Mans si nu băteai câmpii!
PA, sa inteleg ca pot beneficia de recall doar daca am cumparat de la Continent? TMC a anunțat ca se refera la masini din 2000. Oare în țările normale mai ține cineva masina atât de mult? Din ce ați scris, PA, reiese ca daca e la mana a doua trebuie să mergi la dealerii care au vândut-o noua?
0
1
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 22:10
@Valeriu
Informaţia despre maşinile care au fost vândute de distribuitorul oficial este păstrată de acesta, inclusiv numerele de caroserie, respectiv, la apariţia unei campanii de recall posesorii acestora sunt sunaţi, eventual şi în cazul revânzării. Atunci, însă, când maşina este importată la mâna a doua din altă ţară, distribuitorul din ţara de destinaţie nu are pârghii de a ţine evidenţa numărului VIN al acelui automobil decât dacă aţi fost vreodată la service-ul autorizat. În cazul în care e vorba de un astfel de automobil, posesorul maşinii se poate adresa la distribuitor cu solicitarea verificării dacă automobilul său este vizat de recall sau nu, iar în cazul unui răspuns afirmativ maşina va trece prin proceduri gratuite similare.
0
0
Robert
Bucureşti, România
la 13 Iunie 2014 - 22:50
Valeriu: Shezi bland si i-a o gura de aer, este vineri. Comenatriul tau este cam simplist pentru un utilizator inregistrat, nu crezi ? Mai de graba l-as clasa cu al unui elev incepator care inca studiaza la facultatea de litere, pt jurnalism . Scuza-ma ca-ti zic dar, citeste si printre randuri, ai sa descoperi mai multa informatie in spatiul liber decat ce este scris cu negru.

Adevarat ca pentru asta iti trebuie o multime supraunitara de neuroni si capacitatea de analiza.

Succes.
0
0
Valeriu
Chişinău
la 13 Iunie 2014 - 23:22
PA, multumesc pentru raspuns! Bănuiam ca e așa, dar am vrut sa-mi confirme și cineva care chiar știe.
Ruby, tu stai jos ca strici imaginea bravilor japonezi cu mult mai mult decât tiganii din curtea ta mercedes-urilor.
0
0
Robert
Bucureşti, România
la 14 Iunie 2014 - 10:31
Pai daca, as fi vrut sa o stric imi expuneam un feedback negativ fata de ei, nu pozitiv, deci exact cum am mai zis iti trebuie, o multime supraunitara de neuroni si capacitatea de analiza pentru a pricepe. Fii calm, nu cred ca este cazul sa ne certam sau sa ne tratam ca pe niste dusmanii unii cu altii ( pentru niste fiare, care nu vor vorbii cu noi niciodata, si nici nu ne vor alina in durerile noastre sufletest ), mai ales ca ne curge acelasi sange prin vene. Te contrezi mult prea mult, chiar si atunci cand am dreptate , mai draga Valeriu. Bafta !
0
0
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 14 Iunie 2014 - 13:40
Igor, ce au Mercedes-urile din F1 cu cele de serie de pe stradă?
F1 e o altă lume cu totul. Cu bolid F1 mergi pe circuit închis, și la curse doar, și cîțiva oameni "se bucura" sa stea la volanul lor.
0
0
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 14 Iunie 2014 - 13:40
Igor, ce au Mercedes-urile din F1 cu cele de serie de pe stradă?
F1 e o altă lume cu totul. Cu bolid F1 mergi pe circuit închis, și la curse doar, și cîțiva oameni "se bucura" sa stea la volanul lor.
0
0
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 14 Iunie 2014 - 13:41
PS: viteza medie a lui TS040 văd că e 244,2 km/h ..not bad at all.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!