Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Aston Martin va crea un super-sedan numit Lagonda

25 Iulie 2014 - 10:30
Denis Godorozea
Aston Martin va crea un super-sedan numit Lagonda
Aston Martin a confirmat crearea super-sedanului cu 4 uşi, care, în opinia lor, va fi cea mai rafinată maşină din lume. Concomitent cu apariția viitorului super-sedan, Aston Martin va reînvia denumirea Lagonda, care o va primi această maşină.

Imaginile de teasing al super-sedanului de lux arată o asemănare cu Aston Martin Lagonda, produs din 1976, în timp ce noul model va fi bazat pe arhitectura din aluminiu VH, care stă şi la baza modelului de top - Aston Martin Vanquish. Cel mai probabil, Lagonda va obţine un propulsor V12 de 6.0 litri, care va fi preluat de pe modelul Vanquish, puterea căruia va fi ridicată de la 573 CP la aproximativ 600 CP.

Elementele caroseriei vor fi executate din fibră de carbon, iar asamblarea se va desfăşura manual la uzina din Gaydon.

Costul super-sedanului Lagonda va fi direct proporţional cu exclusivitatea, unicitatea, calitatea impecabilă şi rafinamentul acestuia. Deci, preţul va fi unul pe măsură. Dar sunt şi trei veşti mai puţin bune - Lagonda va fi produsă într-un număr strict limitat de exemplare, achiziţionarea sa va fi posibilă doar la primirea invitaţiei speciale, iar invitaţiile vor fi trimise de către Aston Martin exclusiv în Orientul Mijlociu…

Debutul super-sedanului exclusivist Lagonda va avea loc la începutul anului 2015.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter