Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Fiat a prezentat conceptul 500L Vans Concept

28 Iulie 2014 - 11:15
Denis Godorozea
Fiat a prezentat conceptul 500L Vans Concept
La competiţiile naţionale de surfing, „2014 Vans US Open of Surf” (sau pe scurt - VANS), care se desfăşoară pe plaja Huntington Beach începând cu 26 iulie până pe 3 august, Fiat a prezentat un concept original, numit 500L Vans Concept.

Creat pe baza modelului 500L, conceptul 500L Vans se distinge prin garda la sol sporită, roţile imense, caroseria bi-coloră şi kitul pentru off-road, care face să roşească versiunea de serie 500L Trekking.

Dar cel mai original element al show-car-ului, sunt cele patru inelele LED incorporate în bara de protecţie faţă.

Pentru a deveni un van ideal pentru surferi, 500L Vans Concept este dotat cu un portbagaj acoperiş, unde sunt poziţionate două plăci de surf şi echipamente suplimentare.

Interiorul, la fel ca şi exteriorul, se distinge prin elemente originale cu spirit tineresc, cum ar fi aşa numitul sticker bomb de pe bord şi „talpa” adidaşilor pe pedale, în timp ce scaunele au fost căptuşite în materiale de culori similare cu celea folosite la exterior.

Pentru a se conforma cu împrejurările în care a fost prezentat, 500L Vans a fost dotat cu diferite elemente caracteristice competiţiei VANS.

Sub capota conceptului Fiat 500L Vans este instalat propulsorul de serie 1.4 MultiAir, care transmite roţilor faţă 160 CP prin intermediul cutiei de viteze manuale în 6 rapoarte.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter