Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Unplugged Performance modifică Tesla Model S

28 Iulie 2014 - 15:36
Denis Godorozea
Unplugged Performance modifică Tesla Model S
Cu toţii ne-am obişnuit să vedem automobile modificate de ateliere de tuning. Dar cum stă treaba cu maşinile electrice? Oare au acestea potenţial pentru tuning? Compania Unplugged Performance ne demonstrează, că şi pe maşinile electrice pot fi aplicate tratamente de tuning.

Tunerii americani, cu sediul în Hawthorne, California, au realizat un kit aerodinamic pentru cea mai populară maşină electrică – Tesla Model S.

Kitul aerodinamic consistă dintr-un spoiler frontal, praguri laterale, spoiler spate şi difuzor spate. Toate elementele sunt realizate din fibră de carbon, iar spoilerul faţă şi difuzorul spate, sunt perfect integrate în barele de protecţie cu care Model S vine din uzină.

Kitul poate fi vopsit în nuanţa caroseriei, sau poate fi lăsat cu fibra de carbon expusă la vedere. La momentul actual cei de la Unplugged

Performance mai oferă pentru Model S blocuri optice faţă fumurii cu un design mai „sporty” şi jante generoase de 22 de inch. Aceste modificări fac ca Tesla Model S să arate dea-dreptul extraordinar.

Pe viitor, pentru Tesla Model S va fi elaborată o bară de protecţie faţă mult mai agresivă, care o va evidenţia printre alte Model S parcate la staţiile de reîncărcare. Unplugged Performance mai lucrează asupra suspensiei cu garda la sol coborâtă şi modificărilor la sistemul de propulsie electrică - ultimul punct sună extrem de palpitant!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter