Mercedes-Benz pregăteşte un coupe concurent pentru Audi TT?
21 August 2014, 09:22
Publicaţia germană AutoBild a publicat informaţii care ar dovedi pregătirea unui nou coupe în gama Mercedes-Benz, dezvoltat pe baza lui A-Class, care ar concura cu Audi TT. Pregătirea câtorva modele noi derivate din actualele A-Class şi B-Class a fost confirmată anterior şi de cei de la Daimler, fără a se specifica, însă, mai multe detalii la acest subiect.

După cum relatează cei de la AutoBild, germanii aveau în faţă opţiunea de a merge pe una din două căi posibile – desenarea unui model aflat la hotarul dintre un hatchback şi un coupe şi servirea lui pe tavă drept o versiune entry-level a lui A-Class sau desenarea unui coupe adevărat, ci siluetă şi design nou, care ar împărţi doar platforma tehnică şi conceptul interiorului cu A-Class, însă ar
beneficia de ajustări şi perfecţionări specifice unui coupe şi ar costa, evident, mai scump decât un A-Class. Această primă schiţă, publicată de revista germană, pare să demonstreze că germanii au ales calea unui model cu caracter individual.
Şi Audi TT, de altfel, îşi împarte platforma cu A3 şi încă o listă lungă de alte modele din grupul Volkswagen. BMW Seria 2, un alt concurent apropiat, împarte şi el platforma sa cu Seria 1.
PiataAuto.mdIlie Toma
1
2,768
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (2)
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 21 August 2014 - 17:45
pacat ca avem de asteptat pina la doua generatie A Class
0
0
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 22 August 2014 - 12:02
Asta deatita ca A45 AMG nu bate TT RS
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!