Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ford Mustang Roush – pentru cei care-şi doresc mai multă agresivitate de la Mustang

29 Septembrie 2014 - 12:52
Ilie Toma
Ford Mustang Roush – pentru cei care-şi doresc mai multă agresivitate de la Mustang
Noua generaţie Ford Mustang arată prea europenizat, zic fanii înrăiţi ai modelului, acuzând motive obiective de extindere globală a modelului inclusiv şi pe bătrânul continent. Din fericire, soluţia nu s-a lăsat prea mult aşteptată şi atelierul Roush a pregătit o porţie generoasă de agresivitate.

Sterozii aplicaţi caroseriei i-au conferit maşinii forme mai agresive, dar nu şi funcţii. Prizele de aer de pe bara de protecţie faţă, de exemplu, sunt false, neavând vreun rol aerodinamic sau funcţional. Falsitatea se remarcă şi la noile incizii de pe capotă, care vor să sugereze un soi de răcire a forţei de sub capote. Cei de la Roush menţionează, însă, că dacă se va bifa gura masivă de aer de pe capotă, atunci şi inciziile vor fi reale şi funcţionale, nu doar decorative...

Posteriorul maşinii a primit un spoiler masiv, iar între blocurile optice a apărut inscripţia ROUSH. Maşina a primit şi un set de jante noi, de 20 de ţoli.

Kitul celor de la Roush e disponibil cu oricare din cele 3 propulsoare ale lui Mustang, cel mai mare motor, de 5.0 litri, putând primi un nou supercharger. Tunerii nu menţionează, însă, care ar fi surplusul de putere în acest caz. Toate versiunile primesc şi noi plăcuţe de frânare, mai eficiente, pentru sistemul performant Brembo instalat din uzină. Se poate opta şi pentru două tipuri de suspensie ajustabilă în reacţii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter