Iveco Vision – un posibil viitor pentru Iveco Daily?
26 Septembrie 2014, 12:50
Iveco a prezentat de curând la salonul vehiculelor comerciale de la Hannover un concept extrem de interesant, care aduce anumite similitudini cu actuala furgonetă Daily, dar transpune ideile de design într-o nouă eră curioasă a vehiculelor comerciale.

Se pare că formele practice, dar
pătrăţoase, ale vanurilor comerciale
ar putea ieşi uşor din modă, în locul
lor venind siluete musculoase, şi
prezenţe somptuoase. Nu în zadar
ieri un producător de camioane
încerca să ne convingă că un camion se poate simţi ca un sportcar sub capotă, cu camionul fiind posibil să vii şi la casino...

Noul concept italian nu face excepţie la cantitatea de idei năstruşnice şi originale pe metru pătrat şi aduce o siluetă atletică, din plin
condimentată cu detalii picante precum montanţii transparenţi, blocurile optice cu LED sau jantele ultra-dimensionate. Pe lateral e prezentă o portieră culisantă, prin care se asigură accesul atât pasagerilor faţă, cât şi a celor din zona spate.
Şoferul camionetei conceptuale ar trebui să se simtă un pilot de avion cargo, datorită manetei care înlocuieşte volanul. Aici mai există cadrane de bord digitale, cameră video spate şi un display curbat care afişează informaţiile esenţiale ale maşinii şi sistemului multimedia.

Substratul tehnic e asigurat de un sistem de propulsie hibrid plug-in Dual
Energy, care permite deplasarea iniţială pe baza propulsiei pur-electrice, după care un motor cu ardere internă intervine pentru a produce energia necesară deplasării.
Pe lângă conceptul Vision, Iveco a mai avut o performanţă remarcabilă la Hannover, noua generaţie Daily fiind desemnată drept „camioneta anului”, cucerind juriul prin practicismul său, manevrabilitatea şi noua transmisie automată cu 8 trepte HI-MATIC – o premieră în acest segment.
PiataAuto.mdIlie Toma
1
2,762
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 27 Septembrie 2014 - 11:37
Tot mai urite si mai urite!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!