Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S propune un nou „look” pentru Outlander-ul de serie
23 Septembrie 2014, 12:17
La Salonul Auto de la Paris Mitsubishi va prezenta conceptul Outlander
PHEV Concept-S, care, de fapt, reprezintă un Outlander PHEV de serie cu un exterior restilizat. Cei de la Mitsubishi au intuit, că actuala
generaţie nu pare să fie prea atractivă la design, de aceea a hotărât să o restilizeze într-o manieră conceptuală pentru a vedea reacţiile publicului.
Concept-S este inspirat din ultimele concepte Mitsubishi, venind să confere un look mai dinamic şi mai sofisticat modelului de serie. Formele rotunjite ale caroseriei sunt accentuate de noile motive tăioase, precum grila radiatorului, care trece treptat în blocurile optice faţă, bumerang-urile faţă-spate, jantele generoase şi blocurile optice spate futuriste.
Caroseria este vopsită într-o nuanţă albă cu granule argintii “Platinum White”. Apropo, bumerang-urile cromate aduc aminte de noua
stilistică a modelelor AutoVAZ
La interior găsim o ambianţă premium, datorită tapiţeriei din piele fină “Black & Burgundy”, care combină pielea neagră cu pielea roşie. Tabloul este completat de noul volan şi inserţiile din lemn cu accente argintii.
Despre substratul tehnic niponii nu divulgă nici o informaţie, dar cel mai probabil, acesta va fi preluat fără schimbări de pe Outlander PHEV
de serie. Astfel Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S ar putea fi propulsat de acelaşi sistem hibrid, constituit dintr-un benzinar de 2.0 litri (121 CP şi
186 Nm) şi două electromotoare a câte 82 CP (137 Nm şi respectiv 195 Nm), care aduc puterea totală la 200 CP şi consumul la aproximativ 2 litri la suta de kilometri.
Cred că veţi fi de acord, că anume aşa trebuia să arate actualul Mitsubishi Outlander de la bun început! Dar, totuşi, credeţi că actuala generaţie Mitsubishi Outlander ar avea nevoie de un astfel de facelift consistent, identic celui de pe Concept-S?
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
3
2,660
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (3)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 23 Septembrie 2014 - 12:32
Foarte frumos... nu am cuvinte! Ma uitam eu mirat la noua Lada Vesta si ma gindeam kum de i-au dus mintea si kapul sa faca asa un design atragator de zici ka nu mai e Lada de altadata... astazi am aflat si raspunsul - s-au inspirat de la acesta concept Mitsubishi cu fata si spatele desenate in forma de bumerange.
0
0
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 23 Septembrie 2014 - 12:52
Din spate parca miroase a Lincoln MKX
0
1
Volkswagen
Bălţi, Moldova
la 23 Septembrie 2014 - 17:46
Arată mult mai bine decît Outlander-ul de serie!
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!