Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Duster Oroch – conceptul unui Duster Pick-up!

29 Octombrie 2014 - 08:29
Ilie Toma
Duster Oroch – conceptul unui Duster Pick-up!
Acum mai bine de o lună, Dacia a produs o partidă specială limitată de Dustere pick-up pentru o companie petrolieră din România. Acele exemplare au rămas cu doar două locuri la activ, în timp ce zonele banchetei spate şi a portbagajului au fost transformate în benă. Se pare că proiectul le-a dat de gândit celor din grupul Renault, ori un Duster pick-up în toată legea, cu garda sa la sol şi un preţ foarte accesibil ar avea cu siguranţă un potenţial de piaţă uriaş!

Aşa că divizia braziliană de design a celor de la Renault a creat un concept al unui pick-up full-size, botezat Duster Oroch. Spre deosebire de transformarea românească, Duster Oroch vine cu un habitaclu cu 5 locuri şi cu o benă corect dimensionată, care îi sporeşte lungimea

totală. Mai mult ca atât, Renault confirmă şi planurile sale de a lansa în producţie un asemenea pick-up, a ataca în forţă piaţa pick-up-urilor în zonele globului în care acestea sunt la mare căutare. Numai pe continentul american se vând anual aproape 1 milion de pick-up-uri!

Ce spuneţi, vă tentează ideea unui Duster pick-up inspirat din acest concept?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter