Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes AMG Petronas şi HUGO BOSS anunţă un parteneriat

9 Octombrie 2014 - 08:35
Ilie Toma
Mercedes AMG Petronas şi HUGO BOSS anunţă un parteneriat
Echipa de Formula 1 Mercedes AMG Petronas şi renumitul brand HUGO BOSS anunţă un parteneriat interesant, care va porni oficial de la 1 ianuarie 2015.

Astfel, HUGO BOSS devine partener oficial al celor de la Mercedes AMG Petronas şi furnizorul oficial de haine lifestyle şi oficiale ale echipei. Asta înseamnă că şi piloţii echipei de Formula 1 vor purta pe circuit haine create de HUGO BOSS, iar pe părţile laterale ale bolizilor Silver Arrow din 2015 va fi prezent logo-ul brandului vestimentar. Mai mult ca atât, designerii HUGO BOSS vor dezvolta o colecţie specială, inspirată de echipa germană de Formula 1, colecţie care va purta numele „BOSS for Mercedes-Benz Collection” şi care va fi disponibilă sezonier, de două ori pe an, în magazinele HUGO BOSS.

Parteneriatul va avea şi o reprezentare publică pe măsură, piloţii Lewis Hamilton şi Nico Rosberg fiind cei care vor avea rolul de promovare a imaginii lui. Aceştia au participat de curând şi la o sesiune foto dedicată iniţierii noului parteneriat, în care eleganţa HUGO BOSS face un tandem perfect cu eleganţa Mercedes-AMG.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter