Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Peugeot va crea ediţii GT Line pentru majoritatea modelelor sale

27 Octombrie 2014 - 08:26
Ilie Toma
Peugeot va crea ediţii GT Line pentru majoritatea modelelor sale
Mai mulţi producători au adoptat de multă vreme strategii de oferire a unor ediţii cu kit-uri agresive de design pentru modelele standard din gamă, livrând astfel un plus de sportivitate celor ce-şi doresc un aspect mai sportiv fără a urca în ierarhie spre modelele super sportive. Vorbim aici, desigur, de S-line-ul celor de la Audi, dar şi pachetele AMG sau M a celor de la Mercedes-Benz şi BMW. Chiar şi Nissan a adoptat asemenea strategii sub umbrela denumirii Nismo. Iar acum a venit şi rândul francezilor să se alăture acestui club, prin decizia lor de a crea ediţii GT Line pentru aproape toate modelele din gamă.

Iniţial, ediţiile GT Line vor fi disponibile pentru modele RCZ, 308 şi 508, iar ulterior „febra” GT se va extinde şi în familiile altor modele. Evident, toate se vor deosebi prin kit-uri agresive de design, jante speciale, iar în unele cazuri ţevi de eşapament duble sau dotări mai generoase oferite standard, precum farurile full LED sau indicatoare de bord cu un design diferit de cel standard. Ediţiile GT Line vor putea fi combinate cu mai multe motorizări, inclusiv motorizări eficiente.

Deci, ce spuneţi, vă plac modificările aduse de ediţiile GT Line? Aţi opta pentru un Peugeot din aceste ediţii mai agresive?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter