Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW M4 vine la Essen cu 510 CP de la AC Schnitzer

28 Noiembrie 2014 - 13:15
Denis Godorozea
BMW M4 vine la Essen cu 510 CP de la AC Schnitzer
La Salonul Auto de la Essen, care va avea loc în week-end-ul ce vine, atelierul de tuning AC Schnitzer va prezenta un tratament de tuning pentru coupe-ul BMW M4.

Specialiştii germani au dezvoltat mai multe elemente din fibră de carbon, care îi vor condimenta niţel aspectul bavarezului. Printre acestea se numără spoilerele faţă, corpurile oglinzilor, difuzorul integrat în bara de protecţie spate şi un eleron opţional, instalat pe capacul portbagajului. Numit ca ACS4 Sport, proiectul tunerilor germani mai poate fi dotat cu diferite tipuri de jante cu diametre cuprinse între 18 şi 21 de inch şi cu guri de evacuare stilate. La interior se pot adăposti pedalele din aluminiu, covoraşele, sau levierele AC Schnitzer pentru transmisie şi frâna de mână.

Manevrabilitatea poate fi sporită cu un set de arcuri sport, care coboară caroseria cu 30 mm, sau cu o suspensie de curse reglabilă, datorită căreia garda la sol este micşorată cu 35 mm. Cel mai important condiment însă, vine de la propulsorul cu 6 cilindri în linie twinturbo de 3.0 litri, puterea căruia sporeşte de la 431 la 510 CP, cu ajutorul reprogramării unităţii de control al motorului şi instalării a unui catalizator sport.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter