Expediţia de Crăciun din Moldova spre Laponia se aude şi la radio! Ascultaţi-ne şi la Kiss Fm, pe 100.9 FM!
24 Noiembrie 2014, 08:49
Povestea frumoasei expediţii de Crăciun din Moldova spre Laponia şi până la „capătul pământului” ia o evoluţie sonoră! Vom fi prezenţi în casele şi maşinile Dvs. şi pe undele sonore, pentru că expediţia se va auzi şi la radio! Pe 100.9 FM, la Kiss FM Chişinău!

Toţi kissomanii din Moldova sunt îndemnaţi să se alăture campaniei de colectări de scrisori şi desene de la
copii! Pe lângă adresele anunţate anterior pentru aducerea scrisorilor, acum puteţi aduce scrisorile şi copiilor Dvs. şi la sediul Kiss Fm, la str. Ismail 33, oficiul 601-603, Chişinău, sau le puteţi expedia prin poştă simplă la aceeaşi adresă! Important e să o faceţi până la 28 noiembrie!

Evoluţia expediţiei o veţi putea urmări şi pe pagina de Facebook Kiss Fm, dar şi pe frecvenţa 100.9 FM! Mai mult ca atât, pe lângă relatările LIVE online, pe care le vom face cu regularitate chiar şi din expediţie, vom avea şi
intervenţii LIVE la radio, pentru a vă spune direct din ţinuturile îndepărtate ale minunatei expediţii unde suntem, prin ce provocări trecerm şi cum ne întâmpină Moşul cu scrisorile copiilor din Moldova!

Urmăriţi frumoasa poveste a Expediţiei de Crăciun şi online, şi la radio! Iar între timp, daţi fuga şi aduceţi-ne scrisorile şi desenele copiilor Dvs.!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
3,276
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!