Mai ai câteva zile pentru a aduce scrisoarea sau desenul copilului tău pentru Moş Crăciun! Vezi toate punctele de colectare!
25 Noiembrie 2014, 18:15
Expediţia fantastică de Crărciun din Moldova spre Laponia şi la capătul pământului îşi ia startul spre minunatul traseu duminică, 30 noiembrie, iar asta înseamnă că mai sunt câteva zile bune în care ne poţi aduce scrisoarea şi desenul copilului tău pentru Moş Crăciun, pentru ca noi să o punem frumos în maşina expediţională, să pornim la un luuuung drum spre ţinuturile arctice ale planetei noastre şi să i-o livrăm direct Moşului, toooocmai în Laponia, acasă la el! De fapt sâmbătă, 29 noiembrie, e ziua-limită în care scrisorile ar trebui să ajungă în unul din punctele de colectare! Sau puteţi face livrarea ca-n filmele de Crăciun, prinzându-ne duminică dimineaţa pe lângă showroom-ul BMW Moldova pentru a ne oferi răvaşul! :)

Nu uitaţi şi de faptul că toţi copii care vor desena sau scrie răvaşe pentru Moş Crăciun vor primi cel puţin un cadou! Iar copii cu cei mai activi părinţi în distribuirea publicaţiilor expediţiei în reţelele sociale vor fi premiaţi în mod
deosebit! Fiţi activi, deci, urmăriţi pagina de Facebook PiataAuto.md!

Între timp, punctele de colectare au devenit mai multe şi toate ne raportează un număr frumos de scrisori deja colectate! Le mulţumim tuturor celor care au adus deja scrisorile, iar pentru toţi ceilalţi le oferim mai jos lista actualizată a punctelor de colectare:

1. Sediul PiataAuto.md
Str. Grenoble 259/7, Parter A, MD-2072 Chişinău. Sunteţi binevenit chiar în incinta redacţiei sau puteţi pune la orice oră scrisoarea Dvs. în cutia poştală de la intrare, cu sigla PiataAuto.md pe ea! Puteţi trimite scrisoarea şi prin poştă simplă la aceeaşi adresă, dar vă rugăm să vă asiguraţi o zi în plus rezervă pentru ca scrisoarea Dvs. să ajungă la noi.

2. Showroom-ul BMW Moldova
str. Bucuriei 18a, Chişinău.

3. Magazin X-Style
bd. Grigore Vieru 27, Chişinău

4. Sediul Radio Kiss Fm
str. Ismail 33, oficiul 601-603.
Se acceptă orice scrisoare sau desen al copilui Dvs., la libera lui dorinţă şi imaginaţie! Este necesar doar ca răvaşul să aibă menţionat numele copilului şi o informaţii de contact ale unuia din părinţi, pentru a putea fi contactat ulterior!

Să facem împreună povestea expediţiei de Crăciun una minunat de frumoasă! Să le oferim împreună copiilor un zâmbet sincer de fericire! Moş Crăciun există!
P.S.: Redacţia PiataAuto.md merge mâine şi la o primă casă de copii orfani din Moldova, pentru a colecta şi de la copii de acolo scrisori şi desene pentru Moş Crăciun! Vrem ca povestea expediţiei să le aducă şi acelor copii o picătură de fericire şi speranţă în frumosul acestei lumi, şi vom avea grijă ca şi acei copii să primească ulterior cadouri de la Moş Crăciun!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
5
4,019
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!