Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 va avea un descendent pe 4 roţi!

25 Noiembrie 2014 - 11:05
Denis Godorozea
Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 va avea un descendent pe 4 roţi!
Monstruosul Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 de-a dreptul a şocat lumea, iar noi am şi testat versiunea sa cu steroizi de la BRABUS! Chiar cei de la Mercedes-Benz nu şi-au dat seama ce monstru au creat, deci era logic să aşteptăm un descendent pe 4 roţi, cererea căruia este tot mai mare! Unele site-uri au publicat deja poze spion cu versiunea camuflată Mercedes-Benz G63 AMG 4x4, creată pe baza G-Clasului simplu cu două axe, care a împrumutat şasiul, garda la sol imensă şi aripile evazate din fibră de carbon, de pe versiunea 6x6.

Din motive de copyright, nu vă putem arăta acele poze spion, în schimb am creat un rendering, care reprezintă exact cum va arata acesta în viaţa reală fără camuflare!

Totuşi, e de menţionat că versiunea de serie nu va avea sistemul automatizat de umflare a roţilor şi nici aceste roţi, specifice modelului 6x6, care sunt reprezentate în rendering-ul nostru. Acestea vor fi înlocuite cu jante imense cu un design original, încălţate cu cauciucuri de stradă şi nu de offroad.

Sub capota viitorului monstru, va fi instalat acelaşi V8 BITURBO de 5.5 litri şi 544 CP, care la sigur va fi tunat de cei de la BRABUS la cel puţin 700 CP!

Rendering-ul este proprietatea redacţiei PA.md, la utilizarea căruia trebuie să indicaţi sursa!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (1 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter