Centrul outdoor „X-Style” i-a fascinat pe copiii orfani de la gimnaziul-internat din Ceadîr-Lunga
22 Decembrie 2014, 10:51
Atunci când vă anunţam că eram în plină etapă de colectare a scrisorilor şi desenelor de la toţi copiii din Moldova, pentru a i le livra direct lui Moş Crăciun în Laponia, partenerii noştri de la centrul outdoor „X-Style” au mers tocmai în Ceadîr-Lunga, la gimnaziul-internat de acolo, pentru a colecta scrisori şi desene de la toţi copii orfani sau abandonaţi de acolo! Desigur, cei de la X-Style le-au promis copiilor să revină ulterior cu cadouri şi bucurii!

Zis şi făcut! După ce expediţia minunată a ajung înapoi în Moldova, livrându-i toate scrisorile Moşului, cei de la „X-Style” şi-au unit eforturile cu câteva companii partenere şi au adunat un munte de cadouri pentru copii. Iar la Ceadîr-Lunga erau aşteptaţi cu nerăbdare de copiii care au urmărit întreaga expediţie online şi
l-au văzut pe Moş cu scrisorile lor în mână! Mai mult ca atât, cei de la X-Style s-au străduit să fie cât mai aproape de necesităţile şi dorinţele copiilor în alegerea cadourilor, împlinind visele a 124 de copii!
Vă invităm să vedeţi mai jos o frumoasă galerie foto! Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi fost alături în acest proiect minunat şi le mulţumim şi celor de la „X-Style” pentru un gest atât de nobil!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
7
3,223
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!