Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW X5 M şi X6 M au fost condimentate cu accesorii M Performance

30 Ianuarie 2015 - 16:12
Denis Godorozea
BMW X5 M şi X6 M au fost condimentate cu accesorii M Performance
Pentru ce mai trebuiesc accesorii M Performance, dacă X5 M şi X6 M sunt cap-coadă modele adevărate a diviziei de performanţă BMW M GmbH?

Cu siguranţă şi proprietarii versiunilor „///M” sunt pasionaţi de tuning şi individualizare, iar acest lucru îl cunosc şi bavarezii, care tind să propună piese originale de la BMW M Performance Parts, asigurând clienţii, că un tuning de uzină este mai bun, ca unul de la un atelier.

Aşadar, noile BMW X5 M şi X6 M au primit corpuri pentru oglinzile retrovizoare, realizate din fibră de carbon, elemente a caroseriei, vopsite în negru lucios şi decoruri în culorile tradiţionale „///M”. pentru BMW X6 M bavarezii mai propun şi două deflectoare pe ambele părţi al lunetei de culoare neagră lucioasă, care vor asigura o stabilitate sporită la viteze mari, dar şi un aspect distinct. La interior SUV-urile bavareze de performanţă primesc multiple inserţii din fibră de carbon, praguri iluminate cu inscripţia „M Performance”, volan căptuşit în Alcantara, pedale cu inserţii din metal inoxidabil şi covoraşe individualizate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter