PiataAuto.md merge astăzi în Elveţia la BMW xDrive Swiss Challenge 2015! Un raliu cum nu s-a mai văzut!
29 Ianuarie 2015, 07:48
Începutul de an a demarat deosebit de intens pentru redacţia PiataAuto.md, cu o mulţime de evenimente internaţionale la care redacţia noastră are onoarea de a fi invitată! Întorşi de doar câteva zile de la ultimul test internaţional din Spania, astăzi zburăm spre Elveţia, spre un eveniment cu totul, dar absolut cu totul special! E vorba de BMW xDrive Swiss Challenge – care nu e nici pe departe un test drive obişnuit, ci o mega-provocare cu foarte multe necunoscute şi surprize pentru noi! Un adevărat raliu în care esenţa este plăcerea de condus! Se pare că vom fi doar 10 jurnalişti din toată lumea şi vom concura pe bune în 5 echipe! Iar PiataAuto.md va fi unica entitate de presă din Moldova cu un reprezentant în acest minunat raliu!

Nu ştim prea multe despre enigmaticul raliu-surpriză, ştim doar că trebuie
să ajungem astăzi în Zurich, iar ulterior ni se vor înmâna noi şi noi sarcini neaşteptate. Ştim că în mega provocarea asta vor fi incluse doar modele BMW cu tracţiune integrală, dar voi, cunoscătorii avansaţi ai lumii auto, ştiţi că tracţiunea integrală nu este deloc o raritate în gama BMW. Hm, iar ca să ne sporească intriga şi mai mult, cei de
la BMW ne-au şoptit că printre modelele din marea provocare va fi şi supercar-ul electric BMW i8! Aoleu! Şi cu asta basta, mergem spre o aventură cum nu s-a mai văzut, pe care o vom descoperi şi o vom relata în aceste zile cu intensitate maximă! Fiţi alături de noi!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
2,468
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!