GENEVA 2015: Redacţia PiataAuto.md va fi la Geneva pentru a transmite live pulsul celui mai important salon auto european!
27 Februarie 2015, 09:10
Pentru al şaselea an consecutiv redacţia PiataAuto.md respectă tradiţia primăvăratică de a da o fugă la Geneva, la cel mai important şi strategic salon auto european, pentru a Vă delecta pe Dvs., publicul nostru, cu relatări live direct din miezul evenimentelor!

Pornim duminică direct spre salonul de la Geneva, la bordul noului nostru automobilul redacţional – Mercedes-Benz C-Class. Vom călători cea mai mare parte a călătoriei cu el, apoi vom intriga spiritele şi-l vom schimba pe un BMW de dimensiuni comparabile! Iar la final, pentru a turna şi mai mult gaz pe focul sufletelor celor pasionaţi de triada germană, vom pune mâna şi pe un Audi nărăvaş!

În călătoria noastră din acest an de la Geneva, deci, Audi, BMW şi Mercedes-Benz vor încerca să ne convingă că sunt cele mai bune, mai plăcute în condus, mai pasionale şi, de ce nu, mai potrivite pentru un drum lung!
Staţi pe aproape, pentru că încă de duminică vom porni fluxul relatărilor live direct din drumul nostru spre Geneva, iar începând cu ziua de luni vă vom delecta cu zeci şi zeci şi ştiri şi relatări live din miezul evenimentelor auto mondiale! Călătoria noastră din acest an va fi cu totul deocheată, iar suprizele se vor ţine lanţ!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
2,352
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!