Expediţie cu noua KIA Sorento: aceasta e maşina expediţională. Ne îndreptăm spre prima destinaţie!
30 Martie 2015, 16:53
Astăzi pe la ora amiezii, conform fusului oraş al Moldovei, redacţia PiataAuto.md a aterizat în Germania, în oraşul Frankfurt, iar ulterior cei de la KIA Motors Europe ne-au înmânat exemplarul expediţional KIA Sorento, cu care vom parcurge câteva mii de kilometri în următoarele două săptămâni, spre destinaţii superbe.
Fireşte, vrem să vă prezentăm şi Dvs. maşina expediţională într-o relatare blitz!

Aşa cum ne aşteptam, exemplarul nostru provine din rândul maşinilor oferite pentru testare la primul test drive internaţional al noii generaţii KIA Sorento, din Barcelona, la care redacţia
noastră a luat parte. Maşina a reuşit să învârtească pe odometru peste 4,300 km din momentul în care a ieşit pe poarta uzinei.

După cum vă spuneam anterior, am ales o motorizare diesel 2.2 CRDi, cuplată la o cutie de viteze automată cu 6 trepte, cu tracţiunea integrală
prezentă. Maşina expediţională este şi cât se poate de bine dotată, nivelul ei de echipare numindu-se în Germania Platinum Edition şi constituind versiunea cea mai burduşită cu tot soiul de dotări. Avem interior tapiţat cu piele şi planşă de bord tapiţată cu piele, geamuri spate cu draperii, plafon panoramic, cameră video la 360 grade, sistem multimedia şi de navigare, cu sistem audio Infinity integrat, toate dotările de asistenţă la condus şi multe alte mici plăcere la bord. Deşi KIA Sorento poate avea şi 7 locuri la bord, noi am beneficiat de o versiune cu 5 locuri şi cu un portbagaj uriaş.

Germania centrală e cam ploioasă astăzi, dar noi ne îndreptăm spre sud, aproape de hotarul ţării, unde sperăm să dăm peste vreme frumoasă, care să ne facă prima destinaţie şi mai frumoasă! Staţi pe aproape, pentru că astăzi seara, ceva mai târziu, venim cu prima mare relatare despre prima destinaţie şi prima parte a călătoriei noastre la bordul noii KIA Sorento!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Germania
3
3,507
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!