GENEVA 2015 LIVE: Aston Martin regândeşte segmentul GT-urilor cu conceptul DBX!
4 Martie 2015, 15:33
Ce spuneţi de un SUV Aston Martin? Dintr-odată în minte apare imaginea conceptului Lagonda din 2009, care reprezenta un SUV cu proporţii de… SUV. Acum Aston Martin a venit la Geneva cu o reinterpretare a segmentului SUV-urilor şi a GT-urilor secolului 21, care vor avea silueta dinamică a unui GT pur sânge,
combinată cu capacităţile practice a unui SUV. Rezultatul este numit
Aston Martin DBX.
Este un concept cu un aspect care stârneşte multe controverse. Ori îţi place, ori nu. Este cert faptul că DBX prefaţează viitoarea generaţie din seria DB, care probabil se va numi DB10 (DBX, unde X este 10, nu?), dar poate

















şi un viitor model de acest gen, care se va vinde sub brandul Lagonda. Interiorul sofisticat al lui DBX este conceput pentru 4 maturi, care vor călători într-un lux deosebit.
Cel de la volan va fi surprins de concentrarea tuturor organelor de control în jurul volanului şi pe volan, în centrul căruia există şi un display!



















Interiorul este căptuşit în piele maro,
cu care au fost „învelite” şi pedalele! Propulsia hibridă a conceptului Aston Martin DBX dispune şi de un sistem de recuperare a energiei cinetice KERS.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
1
2,077
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!